Real wedding

Een intieme landelijke bruiloft in het prachtige landschap van Andalusië.

Dromen worden werkelijkheid voor Wietske en Peter tijdens hun meerdaagse bruiloft in Andalusië. Geniet mee van deze sprookjesachtige bruiloft en waan je even in het mooie Spanje. 

Onze perfecte locatie

“Vlakbij het witte dorpje Arcos de la Frontera in het prachtige landschap van Andalusië zijn wij getrouwd. Al vanaf de eerste keer dat wij hier aankwamen vielen we direct als een blok voor de authentieke Cortijo. Alles wat we in een trouwlocatie zochten, vonden we hier. De rust, de romantische binnenplaats die gedeeltelijk overdekt is door een dak van druivenbladeren, het kappelletje, de buitenbar, een groot zwembad, een mooie tuin en een prachtige omgeving.”

Heel veel tranen, van het lachen en van geluk

”De bruiloft was bijzonder en magisch, elk stukje van deze dag was mooi. Het welkom diner in het stadje op vrijdag met eindeloos veel tapas en grote kannen vol sangria. Onze beste vriend die ons trouwde bovenop een heuvel met een fantastisch uitzicht. Onze zwager die ons daarna heeft getrouwd in het kapelletje. Lekker eten aan een lange houten tafel in de tuin. Vele proostmomenten. Heel veel tranen, van het lachen en van geluk. Uiteraard eindigden we de dag dansend onder de sterrenhemel. Het was een dag om nooit te vergeten!”

Om nooit meer te vergeten

”De bruiloft was zoals we in gedachten hadden, maar dan nog mooier. Een weekend lang hebben we genoten met onze vrienden en familie. Samen hebben we heel veel bijzondere momenten beleefd. We genieten nog steeds na van dit mooie weekend en dromen alvast over een reünie, waarbij we dit fantastische weekend nog een keer over kunnen doen.”

De bruiloft was zoals we in gedachten hadden, maar dan nog mooier.

Wietske & PeterOnze droom is uitgekomen

De locatie

Cortijo Barranco

Cortijo Barranco is een authentiek landhuis, dat vlakbij het mooie stadje Arcos de la frontera ligt.

Vroeger produceerden de bewoners olie en tegenwoordig wordt deze locatie gebruikt als hotel en voor bruiloften. Gasten kunnen gebruik maken van de tuin en het mooie zwembad.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding