Is het ook mogelijk om wettelijk te trouwen in het buitenland?

Meer informatie over wettelijk of symbolisch trouwen in Spanje vind je hier.
Meer informatie over wettelijk of symbolisch trouwen in Italië vind je hier.

Is een bruiloft in het buitenland duur?

De kosten van een bruiloft in het buitenland zijn helemaal afhankelijk van jullie wensen. Buitenlandse bruiloften biedt trouwlocaties aan voor ieder budget. Trouwen in het buitenland hoeft niet duurder te zijn dan een bruiloft in Nederland. Bij elke trouwlocatie kun je de kosten vinden voor het afhuren van de gehele locatie voor het minimaal aantal dagen dat ze vragen. De gemiddelde kosten voor een buitenlandse bruiloft vind je hier.

Wat is de beste tijd om te trouwen in Spanje?

Onze trouwlocaties in Spanje liggen allemaal in Andalusië. Hier kan het in de zomer erg warm worden. In de maanden juli en augustus ligt de gemiddelde temperatuur zelfs boven de 35 graden.

De maanden mei, juni, september en oktober zijn het meest aangenaam qua klimaat.

Wat is de beste tijd om te trouwen in Italië?

Onze Italiaanse trouwlocaties liggen allemaal in Toscane. De gemiddelde temperatuur is in mei, juni en september tussen de 23 en 26 graden. Dit zijn wat mij betreft de mooiste maanden om te trouwen.

Welke service bieden jullie?

Ik zoek de mooiste locaties voor jullie uit en bezoek ze stuk voor stuk, zodat ik zeker weet dat deze locatie net zo mooi is als de foto`s beloven en dat het contact via de eigenaren goed loopt. Hiernaast zorg ik voor de bemiddeling tussen jou en de locatie. Op deze manier loopt het contact soepel en kun je je vragen gewoon in het Nederlands stellen. Ook heb ik goede tips voor leveranciers waar je wellicht naar op zoek bent, zoals een fotograaf, een kapper of een dj.

Zijn er extra kosten aan verbonden als we boeken via Buitenlandse Bruiloften?

Nee, bij ons komt er niets bovenop de prijs. Door de afspraken die ik heb met de trouwlocaties, kan ik de prijs laag houden. Ik breng dan ook geen boekingskosten of administratieve toeslagen in rekening. De prijs is even laag als wanneer je direct via de locatie boekt, alleen krijg je er extra service bij.

Kan ik ook direct met de locatie contact opnemen?

Dat is zeker mogelijk, maar vergeet dan niet te benoemen dat je via mij komt.
Als je direct contact opneemt met de locatie is de prijs niet lager, ook mis je dan de extra service die je krijgt als je via ons de locatie boekt.

Is het goedkoper om direct via de locatie te boeken?

Nee, dat is niet goedkoper. Wij bieden de laagste prijzen, de prijzen zullen dus nooit hoger zijn dan bij de locatie.

Hoe kan ik meer informatie ontvangen over de trouwlocatie die ik heb gevonden?

Onder elke trouwlocatie staat een formuliertje, vul dat in en je ontvangt een persoonlijke offerte via de mail. Heb je vragen over een locatie, neem contact met ons op via de mail, via WhatsApp of bel mij op.

Er zijn zoveel mooie trouwlocaties, hoe weet ik wat de juiste locatie voor mij is?

Vinden jullie het lastig om direct een keuze te maken? Dan raad ik aan om de locaties van tevoren te bezoeken. De trouwlocaties liggen per land in dezelfde omgeving, waardoor het makkelijk is om meerdere locaties tijdens 1 reisje te bezoeken. Bijkomend voordeel is dat je direct de eigenaar leert kennen en inspiratie op kunt doen voor de grote dag. Willen jullie graag advies over welke trouwlocatie jullie het best kunnen kiezen? Ik luister naar jullie wensen en geef advies welke trouwlocatie het beste bij jullie past.

Wat zijn de voordelen om de bruiloft te regelen via Buitenlandse Bruiloften?

Een mooie trouwlocatie vinden die precies bij jullie past, bij het aantal gasten en bij de wensen die jullie bij een locatie hebben, is niet eenvoudig. Via dit Platform heb je direct een overzicht van de mooiste trouwlocaties, met daarbij de prijs om de locatie af te huren, het aantal gasten dat kunnen overnachten op deze locatie en de mogelijkheden.

Hiernaast bied ik als extra service de bemiddeling tussen jou en de locatie. Verder ken ik een aantal goede leveranciers die ik zeker zou aanraden, zoals een fotograaf, dj of band en een kapper. Ik help je graag bij het vinden van de juiste contactpersonen.

Hoe kan ik boeken?

Hebben jullie een mooie locatie op het oog? Mail mij of vul een offerteformulier in voor een offerte op maat en meer informatie. Uiteindelijk hebben we contact over de officiële boeking. Dit zal vrijwel altijd gaan via een contract dat beide partijen ondertekenen.

Stond jou vraag hier niet bij? Stel je vraag aan mij persoonlijk.

Neem contact met mij op