Droomplekje

‘Zullen we nog een keer trouwen?’, vraag ik mijn man met een brede grijns. Vanmorgen zijn we aangekomen op onze nieuwste ontdekking, een gezellig droomplekje, gelegen op een heuvel met daaromheen een groot truffelbos. Vol verwondering kijk ik om mij heen. Wat een fijne plek, midden in de natuur. Hier zie ik de bruiloften al helemaal voor mij.

Nadat we genoten hebben van een drankje stellen Christa en Sandor voor om een rondje te lopen en de hele locatie te laten zien. Ik sta direct te popelen en kan niet wachten om alle leuke plekjes van Villa Marsi te ontdekken.

We wandelen door de tuin langs de honderd jaar oude eik waar de ceremonie meestal plaatsvindt. Hier heb je een mooi uitzicht op het heuvelachtige landschap. Via een grindpad lopen we door het bos, na een korte wandeling komen we uit bij het mooie zwembad. Voor het zwembad is een bar, deze wordt vaak gebruikt tijdens een borrel om alle gasten te verwelkomen.

Even later komen we aan bij mijn favoriete plek. Een houten platform, middenin het bos. Deze plek wordt meestal gebruikt voor het feest. Zie je het al voor je? Samen met al jullie gasten wandel je over het leistenen pad naar beneden. Aan de zijkant staan lantaarntjes die het pad verlichten. Daar aangekomen kom je uit bij een houten platform, middenin het bos. Verlicht met honderden lichtjes. Het is sprookjesachtig!
Op deze plek kun je dansen onder de sterrenhemel tot de zon opkomt.

Trouwlocatie Villa Marsi in Le Marche Italië

Locatie & omgeving

Villa Marsi is een prachtig landgoed omringd door de frisse groene heuvels van Le Marche, op 20 minuten rijden van Urbino. Aan de zijkant van het gastenverblijf is een mooie groene grote tuin aangelegd, met mooie bomen. Tussen de bomen staat een lange houten tafel voor de maaltijden. Er is een zwembad met een prachtig uitzicht, dat te bereiken is via een korte wandeling door het bos. Ze hebben een waanzinnig houten platform middenin het bos, die perfect is voor de ceremonie of het feest. Deze locatie is ideaal voor natuurliefhebbers.

Het vliegveld van Ancona ligt op ongeveer 1 uur en 30 minuten rijden van Villa Marsi.
Het vliegveld van Bologna ligt op ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden van Villa Marsi.

Aantal gasten

Deze locatie biedt ruimte om met 31 personen te overnachten. Daarnaast bieden ze op loopafstand verblijf aan voor nog eens 24 gasten.

Ben je met een grotere groep? Geen probleem, in de buurt zijn voldoende mogelijkheden qua verblijf voor de overige gasten. Deze locatie is geschikt voor bruiloften tot maximaal 100 personen.

Zwembad trouwlocatie Villa Marsi Italie

Dinermogelijkheden

Pizza`s uit de hout gestookte oven, een Italiaanse lunch, bijzondere mondvermaakjes en een heerlijk diner. Bij Villa Marsi is heel veel mogelijk! Sander en Christa verzorgen de gehele catering en organisatie zelf met hun team. Jullie kunnen heerlijk genieten van heerlijke diners met vrienden en familie, aan een lange tafel onder de gezellige priklampjes.

Feest

Kies jij voor een feest in de stretchtent van Villa Marsi? Of gaan jullie voor het mooie platform waar je kunt dansen onder de vele lichtjes midden in het bos? Op deze plek kun je bij een heldere nacht miljoenen sterren aan de hemel zien staan. Dit maakt de plek nog magischer!

Wat je ook kiest, de eigenaren van Villa Marsi zorgen ervoor dat het in de puntjes verzorgd wordt.

Houten platform bij Villa Marsi in Italie

De kosten

Bij Villa Marsi betaal je € 7000,- voor de locatie inclusief 2 overnachtingen en ontbijt.

Extra personen kunnen op loopafstand overnachten voor €56,25 per persoon, per nacht, inclusief ontbijt bij Villa Marsi.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië

Castello del Trebbio

Toscane, Italië