Droomplekje

‘Zullen we nog een keer trouwen?’, vraag ik mijn man met een brede grijns. Vanmorgen zijn we aangekomen op onze nieuwste ontdekking, een gezellig droomplekje, gelegen op een heuvel met daaromheen een groot truffelbos. Vol verwondering kijk ik om mij heen. Wat een fijne plek, midden in de natuur. Hier zie ik de bruiloften al helemaal voor mij.

Nadat we genoten hebben van een drankje stellen Christa en Sandor voor om een rondje te lopen en de hele locatie te laten zien. Ik sta direct te popelen en kan niet wachten om alle leuke plekjes van Villa Marsi te ontdekken.

We wandelen door de tuin langs de honderd jaar oude eik waar de ceremonie meestal plaatsvindt. Hier heb je een mooi uitzicht op het heuvelachtige landschap. Via een grindpad lopen we door het bos, na een korte wandeling komen we uit bij het mooie zwembad. Voor het zwembad is een bar, deze wordt vaak gebruikt tijdens een borrel om alle gasten te verwelkomen.

Even later komen we aan bij mijn favoriete plek. Een houten platform, middenin het bos. Deze plek wordt meestal gebruikt voor het feest. Zie je het al voor je? Samen met al jullie gasten wandel je over het leistenen pad naar beneden. Aan de zijkant staan lantaarntjes die het pad verlichten. Daar aangekomen kom je uit bij een houten platform, middenin het bos. Verlicht met honderden lichtjes. Het is sprookjesachtig!
Op deze plek kun je dansen onder de sterrenhemel tot de zon opkomt.

Trouwlocatie Villa Marsi in Le Marche Italië

Locatie & omgeving

Villa Marsi is een prachtig landgoed omringd door de frisse groene heuvels van Le Marche, op 20 minuten rijden van Urbino. Aan de zijkant van het gastenverblijf is een mooie groene grote tuin aangelegd, met mooie bomen. Tussen de bomen staat een lange houten tafel voor de maaltijden. Er is een zwembad met een prachtig uitzicht, dat te bereiken is via een korte wandeling door het bos. Ze hebben een waanzinnig houten platform middenin het bos, die perfect is voor de ceremonie of het feest. Deze locatie is ideaal voor natuurliefhebbers.

Het vliegveld van Ancona ligt op ongeveer 1 uur en 30 minuten rijden van Villa Marsi.
Het vliegveld van Bologna ligt op ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden van Villa Marsi.

Aantal gasten

Er is plaats op deze locatie voor maximaal 33 gasten om hier te verblijven. De overige gasten kunnen bij de buren overnachten, op 10 minuten afstand. Hier kunnen nog eens 24 gasten overnachten. Totaal is er dus plek voor 57 gasten.

Gedekte tafel bij Villa Marsi in Italie
Tafeldecoratie trouwlocatie Villa Marsi in Italie

Dinermogelijkheden

Het voordeel van een bruiloft bij Villa Marsi is dat ze zelf de volledige catering kunnen verzorgen. Sandor heeft vele jaren in de gastronomie gewerkt als Chef-kok en Christa als gastvrouw. Ze denken graag mee met alle mogelijkheden qua eten en drinken.

Feest

Buiten mag er gefeest worden tot in de vroege uurtjes.

Houten platform bij Villa Marsi in Italie
Zwembad trouwlocatie Villa Marsi Italie

De kosten

Bij deze locatie geldt een minimum van 2 nachten.
De prijs voor 2 nachten in het laagseizoen: € 5592,50

,-
De prijs voor 2 nachten in het hoogseizoen: € 6592,50-
Hoogseizoen: juli en augustus

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Castello del Trebbio

Toscane, Italië

Villa Boscarello

Toscane, Italië

Castello di Petrata

Umbrië, Italië