Droomplekje

Terwijl ik geniet van heerlijke zomerse Italiaanse muziek, rijd ik door het prachtige landschap van de Crete Senesi. Ik word verrast door de natuur, het goudgele landschap, de glooiende heuvels en spectaculaire uitzichten. Het voelt alsof ik een schilderij inrijd.

Via een oprijlaan met aan weerszijden prachtige cipressen, word ik richting de villa geleid. Wat een romantische plek! Deze locatie heeft alle ingrediënten voor een echte Toscaanse bruiloft.

Het is een prachtige authentieke villa met ruime kamers. Vanaf de tuin heb je uitzichten waar je geen genoeg van kunt krijgen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het zwembad… Perfect voor een poolparty! Aan de voorkant van de villa, vlak achter de mooie oprijlaan, vind je een knusse binnenplaats, om urenlang te dineren met je vrienden en familie. Hier geniet je van een echt stukje authentiek Toscane!

Met een grote lach kijk ik rond, hier wil toch iedereen trouwen?

Locatie & omgeving

Villa Boscarello is gelegen in een prachtig gebied van Toscane, de Crete Senesi. De mooie authentieke villa komt uit 1600 en is in 2000 helemaal gerestaureerd. Deze locatie is perfect voor een mooie, intieme bruiloft.

Het vliegveld van Florence ligt op ongeveer 1,5 uur van deze locatie.
Het vliegveld van Pisa ligt op ongeveer 2 uur en 15 minuten rijden van deze locatie.

Aantal gasten

Bij Villa Boscarello kun je met 30 personen verblijven. Zijn jullie van plan om met een grotere groep naar Italië te reizen? Dat is geen probleem. Op 200 meter afstand hebben ze nog een tweede locatie, waar nog eens 44 mensen ondergebracht kunnen worden.

Deze locatie is geschikt voor groepen tot 60 personen.

Dinermogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat betreft het diner. Wil je een typisch Toscaans diner, een relaxte BBQ, een chique gangendiner of een gezellige pizza-avond? Carlotta helpt jullie graag met het regelen van een heerlijk menu.

Feest

Buiten mag er gefeest worden tot middernacht. Binnen mag het feest doorgaan tot 2 uur.

De kosten

Op deze locatie geldt een minimum van 5 nachten. De kosten voor 5 nachten zijn € 22.500,- in het hoogseizoen en € 18.750,- in het laagseizoen. Deze kosten zijn voor de hoofdvilla, waar 30 personen kunnen verblijven en zijn inclusief ontbijt.

Hoogseizoen: 18 mei – 20 september
Laagseizoen: 28 maart – 17 mei, 21 september – 31 oktober

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië

Castello del Trebbio

Toscane, Italië