Tenuta Mocajo

Droomplekje

Al voordat ik Tenuta Mocajo in het echt had gezien, wist ik dat ik weer een droomplekje had gevonden. Mijn hart ging direct sneller slaan van de mooie kapel, het zwembad, de indrukwekkende wijnkelders en het fantastische uitzicht. Vandaag is het zover en ga ik deze locatie bezoeken. De spanning neemt toe, zal deze locatie aan al mijn verwachtingen kunnen voldoen?

Na een lange rit over een onverharde weg, valt mijn oog op een prachtig middeleeuws dorpje: Tenuta Mocajo. Een groot landhuis, deels bedekt met groen van de klimplanten, met aan de voorkant een groot terras. Daarnaast een eeuwenoude kapel, die perfect is voor de ceremonie. We parkeren de auto en bewonderen het uitzicht vanaf het terras. Heerlijke geuren komen vanuit de keuken, waar de kok al bezig is met het diner.

Nadat we ons even opgefrist hebben, zijn we klaar om aan tafel te gaan. Het terras is sprookjesachtig verlicht door honderden lichtjes. Wat is deze locatie romantisch!

De volgende dag lopen we door de imponerende wijnkelders. Ik stel mij voor hoe hier de mooiste feesten plaatsvinden als de kelder mooi verlicht is en de dj staat te draaien. Ik kijk blij rond, deze plek is nog mooier dan ik had kunnen dromen!

Trouwlocatie Tenuta Mocajo in Toscane, Italie

Locatie & omgeving

Tenuta Mocajo is een historische boerderij gelegen in het hart van Toscane . Ze beschikt over een groot zwembad met panoramisch uitzicht, een terras, een kapel en mooie wijnkelders.

Het vliegveld van Pisa ligt op ongeveer 1 uur rijden van Tenuta Mocajo.
Het vliegveld van Florence ligt op ongeveer 1 uur en 50 minuten rijden van Tenuta Mocajo.

Aantal gasten

Tenuta Mocajo heeft overnachtingsplaatsen voor totaal 45 gasten. Ben je met een grotere groep? Dan raden ze jullie graag mooie locaties in de buurt aan waar de overige gasten kunnen verblijven.

Diner setting trouwlocatie Tenuta Mocajo in Toscane
Tafelstyling trouwlocatie Tenuta Mocajo Italie

Dinermogelijkheden

Tenuta Mocajo heeft verschillende mogelijkheden voor het diner, evenals voor de lunch en het welkomstdiner de dag voor de bruiloft. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Feest

Buiten mag er gefeest worden tot 01:30 in de nacht. Ook de wijnkelders zijn een toffe optie voor het feest.

Wijnkelders van trouwlocatie Tenuta Mocajo in Italie
Buitenkant kapel trouwlocatie Tenuta Mocajo Italie

De kosten

Er is geen minimum aantal nachten dat deze locatie geboekt moet worden voor bruiloften.  Bij deze locatie hebben ze locatiehuur, deze is exclusief het verblijf. De kosten van de kamers komen dus nog bovenop de huur van de locatie.

De locatiehuur:
€ 7500,-

De kamerprijzen liggen tussen de €150,- voor een tweepersoonskamer en €230,- voor een vierpersoonskamer.

Real wedding

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië

Castello del Trebbio

Toscane, Italië