Le Stonghe

Droomplekje

Over kronkelende weggetjes rijd ik naar Le Stonghe. Ik heb gehoord dat het een echt paleisje moet zijn en kan niet wachten om dit droomplekje te ontdekken. Bij elke bocht kijk ik weer mijn ogen uit. Alleen de weg ernaartoe is al prachtig. Wat een uitzichten!

Even later zit ik heerlijk met een drankje op de knusse binnenplaats. Ik voel het enthousiasme in me opborrelen als ik rondkijk en fantaseer over de bruiloften die hier plaats zullen vinden.

Zojuist heb ik een rondleiding gekregen door Teja, die mij alle kamers en bijzondere plekjes heeft laten zien van het landgoed. Ik zie hele mooie plekken voor de ceremonie, het diner en het feest. Vanaf elk punt kijk je prachtig uit over de mooie omgeving. De luxe appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Het valt me op dat elke kamer een andere inrichting heeft, waardoor ik steeds opnieuw verrast word. Het is wel duidelijk dat Teja gevoel heeft voor styling!

Terwijl ik van mijn drankje nip, kijk ik blij om me heen. Deze plek is betoverend!

Locatie & omgeving

Het landgoed Le Stonghe bestaat uit een 500 jaar oud Palazzo en bijbehorend landhuis. Deze liggen op 500 meter afstand van elkaar, elk met een eigen zwembad. Le Stonghe bestaat uit diverse luxe appartementen voor 4 tot 6 personen. Het is een magische plek met panoramisch uitzicht op de omringende graanvelden, olijfgaarden, cipressen en dorpjes tot aan de Adriatische zee. Op deze locatie wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Zo helpen de eigenaren graag mee om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden.

Het vliegveld van Ancona ligt op ongeveer 1 uur rijden van Le Stonghe.

Het vliegveld van Bologna ligt op ongeveer 2 uur rijden van Le Stonghe.

Aantal gasten

Het palazzo en het bijbehorende landhuis bieden plaats aan 50 personen in 25 slaapkamers met 23 badkamers. Daarnaast is er is plek voor 5 personen op bedsofa`s. Zijn jullie met een grotere groep? Overige gasten kunnen in de omgeving overnachten.

In het weekend is de locatie alleen te boeken voor groepen van minimaal 50 gasten.

Doordeweeks is Le Stonghe ook te boeken voor kleinere bruiloften.

Dinermogelijkheden

Le Marche staat bekend om zijn verfijnde keuken. De chef van Le Stonghe en haar team creëren vol trots culinair hoogstaande verrassingen met de beste lokale ingrediënten. De chef heeft diverse menu’s samengesteld voor onze trouwarrangementen. Voor je feest op de prachtige binnenplaats van het palazzo zijn er ook verschillende eet- en drankarrangementen beschikbaar. Ook beschikken ze over een mooie antieke pizza oven, waar de heerlijkste pizza`s gemaakt kunnen worden voor de pizza party op de dag van aankomst.

Feest

Geniet nog langer van je trouwdag en sluit af met een fantastisch feest op de binnenplaats van het palazzo. Je kunt de open bar uitbreiden met verschillende lekkernijen, zoals een kaasbuffet of Italiaanse ijskar. Of wat dacht je van een speciale cocktailbar? Huur je de hele locatie af? Dan mag het feest doorgaan tot in de late uurtjes.

De kosten

Bij deze locatie werken ze met een arrangement. Het arrangement is inclusief verblijf van 2 nachten, het welkomstdiner, aperitief en prosecco op de trouwdag, het bruiloftsdiner, open bar van 3 uur en inclusief weddingplanning, decoratie en bloemen.

Het arrangement voor 26+ volwassenen (di tot do): € 17.500,-
Het arrangement voor 40+ volwassenen (do tot za) of 50+ volwassenen (za tot ma): € 29.950,-

Ben je benieuwd naar het arrangement en de overige kosten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Real wedding

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië

Castello del Trebbio

Toscane, Italië