Droomplekje

Even hap ik naar adem… Dit uitzicht is fantastisch! Langzaam komen we aanrijden over een onverhard landweggetje. Vlak voor de locatie stoppen we even. In het dal zie je de mooie agriturismo liggen, daarboven op een heuvel zie je de welbekende torentjes van San Gimignano. Wat een bijzondere plek is dit… De vele terrassen zorgen ervoor dat de bruiloft op verschillende plekken plaats kan vinden.

Aan de voorkant, op het terras aan de zijkant, aan het zwembad of in het restaurant. Maar als ik het terras aan de achterkant van het gebouw ontdek, dan weet ik het. Het sprookje is compleet. Hier kunnen jullie elkaar het ja-woord geven met het perfecte zicht op San Gimignano. Romantischer kan haast niet…

Ceremoniesetting trouwen in Italië met uitzicht

Locatie & omgeving

In het prachtige ongerepte heuvelachtige landschap van Toscane staat de agriturismo La Lucciolaia.

Deze agriturismo heeft een mooi uitzicht op San Gimignano, dat 7 km verderop ligt. Gasten kunnen genieten van een groot zwembad en verschillende terrassen met mooie uitzichten. De locatie biedt gratis parkeergelegenheid.

Het vliegveld van Florence ligt op 1 uur rijden van La Lucciolaia.

Het vliegveld van Pisa ligt op 1 uur en 15 minuten rijden van La Lucciolaia.

Aantal gasten

La Lucciolaia biedt in totaal overnachtingsplaatsen voor 22 personen. Er kunnen 6 extra bedden bijgeplaatst worden. Uiteraard is het ook mogelijk om hier met een grotere groep te komen. In de omgeving zijn veel mooie agriturismo’s en hotels waar de overige gasten kunnen verblijven.

Receptiegebouw trouwlocatie Lucciolaia in Italië
Dinertafel trouwlocatie Lucciolaia in Italië

Dinermogelijkheden

Of je voorkeur nou uitgaat naar een BBQ, een Pizza-Party of een mooi en chique gangendiner. Op deze locatie is alles te regelen.

Feest

Tot middernacht mag de muziek hard, daarna moet de muziek iets zachter gezet worden. Het feest mag wel gewoon doorgaan, zolang het niet te luid is.

Oprijlaan en zwembad trouwlocatie Villa Lucciolaia Toscane
Trouwlocatie Lucciolaia met uitzicht op San Gimignano in Toscane

De kosten

Het minimaal aantal nachten is 2 nachten in het laagseizoen en 3 nachten in het hoogseizoen.

Prijs gehele locatie 2 nachten: € 5.000,-
Prijs per extra bed: €30,- per nacht.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Casa del Fonte

De Marken, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië