Droomplekje

“Bron van de zon”, een toepasselijker naam konden ze haast niet bedenken. Het is eind oktober en de zon schijnt nog volop als we aan komen rijden. Vlak voor de oprijlaan zie ik een prachtig wit landhuis staan met een paar statige paarden voor de poort. Het is zo`n mooi gezicht dat ik direct weg droom over deze locatie. Als we eenmaal de binnenplaats op lopen, is het liefde op het eerste gezicht. Vanaf de binnenplaats, ook wel het balkon genoemd, heb je een geweldig uitzicht over de omgeving. Een gelukzalige zucht ontsnapt, wat een geweldige plek om de liefde te vieren met je dierbaren…

De rondleiding over het terrein van Fuente del Sol is een hele ontdekkingstocht, waarbij ik van de ene verbazing in de andere val. Ontelbaar mooie plekken maken het haast moeilijk om te kiezen uit alle plekjes waar je gebruik van kunt maken tijdens de bruiloft.

We wandelen door de weelderige tuin langs de vijver en ik zie in het midden daarvan een klein eilandje liggen. Tijdens ons wandelingetje zie ik ontelbare bloemen en zeeën vol rozemarijn.
Net boven het landhuis ligt het grote zwembad met een rustieke buitenbar. Via de achterzijde van het hotel lopen we verder naar een volgend terras, ook vanaf dit terras is het uitzicht verbluffend.
Als we weer bij het “balkon” van Fuente del sol aankomen, zie ik een stenen trappetje naar beneden. Ook daar is weer een mooie tuin, die geschikt is voor de ceremonie, de borrel of het diner.

Als we uiteindelijk uitkomen bij onze kamer worden mijn verwachtingen weer overtroffen. Ik plof met een tevreden zucht op bed. Een prachtige kamer met een heerlijke jacuzzi om in bij te komen van de mooie dag.

“Dit is nu je thuis, je tweede thuis”, glimlacht Jose. En dat is precies wat ik voelde vanaf het moment dat ik hier binnenkwam.

Locatie & omgeving

Het exclusieve Hotel Fuente del Sol ligt in La Joya, op kleine afstand van het indrukwekkende landschap van El Torcal. Het beschikt over een enorme tuin en de gasten kunnen genieten van het grote zwembad dat het hotel te bieden heeft. Er is een speciale bruidssuite met bubbelbad, waar het bruidspaar gratis van gebruik mag maken tijdens de bruiloft.

Het vliegveld van Malaga ligt op 1 uur rijden van Fuente del Sol.

Het vliegveld van Sevilla ligt op 2 uur rijden van Fuente del Sol.

Aantal gasten

Fuente del sol biedt plaats voor 38 personen. Willen jullie graag meer gasten uitnodigen? Dat is ook mogelijk. In de directe omgeving heeft Fuente del sol ook nog een aantal leuke huisjes. Als je deze erbij afhuurt is er plaats voor 79 personen.

Dinermogelijkheden

Fuente del sol heeft 14 voorbeelden voor menu’s voor de bruiloft. Maar kom ook vooral met eigen ideeën voor het diner.

Feest

Deze locatie heeft geen directe buren, dus mag het feest tot diep in de nacht duren.

De kosten

Er is geen minimaal aantal nachten dat je deze locatie moet boeken, ook is er geen minimaal aantal kamers dat geboekt moet worden om deze locatie af te huren voor je bruiloft. De locatie heb je altijd exclusief voor jullie en je gasten.

De kosten voor de huur van deze locatie zijn:
€2999,- in hoogseizoen en voor bruiloften in het weekend.
€2696,- in het laagseizoen en doordeweekse bruiloften.

Het hoogseizoen loopt van mei t/m september.

De prijs van de kamers is niet inclusief. Deze komen bovenop de kosten voor de huur van de locatie.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

Finca Monasterio

Andalusië, Spanje

Zwembad trouwlocatie Castillo de Monda Spanje

Castillo de Monda

Andalusië, Spanje

Ingang trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje

Cortijo El Esparragal

Andalusië, Spanje