Finca Monasterio

Droomplekje

Al vanaf het moment dat we via de lange oprijlaan aan komen rijden, heb ik het gevoel dat we op een speciale plek terecht zullen komen. Aan beide kanten zie ik een zee van bloemen. Daarachter vang ik een glimp op van een mooie tuin, waar de palmen mij al toewuiven. Eenmaal aangekomen kijk ik mijn ogen uit. Het chique landhuis is nog veel mooier dan ik had kunnen dromen. Wat zullen alle gasten verrast zijn als ze hier aankomen, met zo`n overweldigende entree.

Emily, de events manager, geeft mij een rondleiding over de locatie en vertelt enthousiast over de mooie bruiloften die hier plaatsvinden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, ik droom al mee over alle bruiloften die nog zullen komen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een welkomstborrel op de romantische binnenplaats onder de overkapping? Zie je jezelf al je ja-woord geven aan je grote liefde terwijl je in de tropische tuin staat onder de palmbomen? Gaan jullie voor een diner aan chique ronde tafels in de tuin of kiezen jullie voor een ongedwongen diner in landelijke stijl aan lange houten tafels in een mooie stoere setting?

Als je op zoek bent naar die typisch Andalusische, traditionele stijl, maar ook houdt van een beetje luxe, dan is Finca Monasterio de perfecte plek voor jullie bruiloft.

Trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje luchtview

Locatie & omgeving

Finca Monasterio is een luxe landhuis, dat is gebouwd rond een traditionele Spaanse binnenplaats.  Het is omgeven door een prachtige tropische tuin met hoge palmbomen en een groot zwembad.  Naast ruime luxe kamers hebben ze ook 3 mooie glamping tenten.

Het vliegveld van Malaga ligt op ongeveer 1 uur en 20 minuten rijden van Finca Monasterio.
Het vliegveld van Sevilla ligt op ongeveer 2 uur rijden van Finca Monasterio.

Aantal gasten

Finca Monasterio biedt plaats aan een totaal van 70 gasten, dat is inclusief de glamping. Dit droomplekje is te boeken vanaf 50 personen doordeweeks en vanaf 120 personen in het weekend.

Zwembad trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje
Bruiloft bij trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

Dinermogelijkheden

Finca Monasterio heeft verschillende mogelijkheden voor het diner, evenals voor de lunch en het welkomstdiner de dag voor de bruiloft. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Feest

Buiten mag er gefeest worden tot middernacht. Binnen mag het feest tot 4 uur in de ochtend doorgaan.

Bandje bij trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje
Zwembad trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

De kosten

Er is geen minimum aantal nachten dat deze locatie geboekt moet worden voor bruiloften.  Bij deze locatie hebben ze locatiehuur, deze is exclusief de huur van de kamers. Deze locatie kan alleen doordeweeks geboekt worden.

De locatiehuur:
€ 4.000,- voor een midweekbruiloft
€ 7.000,- voor een bruiloft op zaterdag
€ 6.000,- voor een bruiloft op vrijdag of zondag

De kamerprijzen komen bovenop de prijs voor de locatiehuur. Het is niet verplicht om alle kamers te boeken.  De kamerprijs is € 179,- per kamer, per nacht. Boek je 2 nachten? Dan is de kamerprijs € 169,- per kamer, per nacht.

Real wedding

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

Finca Monasterio

Andalusië, Spanje

Zwembad trouwlocatie Castillo de Monda Spanje

Castillo de Monda

Andalusië, Spanje

Ingang trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje

Cortijo El Esparragal

Andalusië, Spanje