Droomplekje

Als ik Fain Viejo binnenstap, heb ik het gevoel dat ik een hele andere wereld binnenstap. Of beter gezegd: een andere tijd. Even heb ik het gevoel dat ik droom. Ik kan mijn geluk niet op. Het is mij direct duidelijk dat dit niet zomaar een locatie is. Dit prachtige oude landhuis is een echt pareltje. Elke ruimte heeft antiek en kunst in overvloed. Ana, de vriendelijke eigenaresse, vertelt mij vol trots over deze speciale locatie. Door de jaren heen hebben Ana en haar familie kunst verzameld over de hele wereld, elk stukje kunst heeft een speciale plek gekregen op Fain Viejo. De kamers zijn stuk voor stuk uniek en ademen allemaal een andere sfeer. Ook zijn de oude elementen van de locatie bewaard gebleven. Zoals de oude fontein met vers bronwater en de eeuwenoude olijfoliemolen.

Als we even later door de grote exotische tuin lopen, vertelt Ana mij over de legende die gaat over Fain Viejo. Er moet een oude kostbare schat liggen op het ruime land van Fain Viejo. Toch is deze nooit gevonden. “Zal Fain Viejo zelf niet de schat zijn?”, vraag ik me hardop af. Een grote glimlach is niet meer van mijn gezicht af te krijgen, wat een romantische locatie is dit!

Zwembad van trouwlocatie Fain Viejo in Spanje

Foto’s: Giles Bracher

Locatie & omgeving

Fain Viejo is eens schitterend landhuis dat vlakbij het mooie stadje Arcos de la Frontera ligt. Fain Viejo heeft een rijke geschiedenis en staat vol met prachtige kunst en antiek. Het beschikt over een enorme tuin met boerderijdieren en een groot zwembad.

Het vliegveld van Malaga ligt op 1 uur en 20 minuten rijden van Fain Viejo.

Het vliegveld van Sevilla ligt op 2 uur en 20 minuten rijden van Fain Viejo.

Aantal gasten

Fain Viejo biedt plaats voor 20 personen. Willen jullie graag meer gasten uitnodigen? Fain Viejo is erg groot, er is dus genoeg ruimte voor grotere groepen. We hebben contact met leuke locatie`s in de directe omgeving waar je de rest van de gasten onder kunt brengen.

Ceremoniesetting op de binnenplaats van trouwlocatie Fain Viejo in Spanje
Dinertafels trouwlocatie Fain Viejo Spanje

Dinermogelijkheden

Fain Viejo is erg flexibel. Ze werken samen met verschillende cateringbedrijven. Geef je wensen door en ze helpen je zo goed mogelijk om aan al deze wensen te voldoen.

Feest

Het feest mag tot diep in de nacht duren.

Trouwlocatie kasteeltje Fain Viejo in Spanje
Poort van trouwlocatie Fain Viejo in Spanje

De kosten

Er is een minimaal aantal nachten om Fain Viejo te boeken van 2 nachten.

Prijs per 2 nachten in het hoogseizoen: € 6.072,-

Prijs per 2 nachten in het laagseizoen: € 5.280,- (15 oktober – 31 april)

Let op: omdat deze locatie een rijke geschiedenis heeft en vol staat met kostbare spullen zoals antiek en kunst, verwachten de eigenaren een borg van 3000,-. Deze krijg je een week na de bruiloft teruggestort.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

Finca Monasterio

Andalusië, Spanje

Zwembad trouwlocatie Castillo de Monda Spanje

Castillo de Monda

Andalusië, Spanje

Ingang trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje

Cortijo El Esparragal

Andalusië, Spanje