Droomplekje

Vanaf het moment dat we aankomen op de glamping Domaine Ramonjavel voel ik mij thuis. We worden hartelijk ontvangen door Brigitte en Don, de vriendelijke eigenaren van de locatie. Heerlijke geuren komen ons tegemoet terwijl Don achter de grote smoker een heerlijke maaltijd bereidt. Mmm, ik heb direct zin om aan tafel te gaan!

Terwijl ik rondgeleid wordt, bedenk ik mij hoe fantastisch deze locatie is voor gezinnen met jonge kinderen. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen, in de speeltuin, de speelschuur en de kinderboerderij. De alpaca’s kunnen zelfs een taak krijgen tijdens de bruiloft, bijvoorbeeld het brengen van de ringen. Hoe leuk is dat?

Dit is jullie plekje voor vannacht, wijst Brigitte ons aan. Wauw, wat een waanzinnige plek om te overnachten. De safaritent is van alle luxe voorzien; een lekker bed, leuke zithoek, een terras en een goede sfeer.

Na een heerlijke maaltijd plof ik neer op bed, terwijl ik luister naar alle geluiden om ons heen. Wat een bijzondere plek is dit! Perfect voor stellen die op zoek zijn naar een heerlijk ongedwongen plekje voor hun mooiste dag.

Locatie & omgeving

Domaine Ramonjavel is een gezellige familieglamping, die verscholen ligt tussen de graan- en zonnebloemvelden van de Lot et Garonne in Zuid-Frankrijk. De locatie bestaat uit een grote vijver omringt door mooie safaritenten. Hier heb je het echte campinggevoel, maar dan met extra luxe! De locatie beschikt ook over een zwembad. Met de kinderboerderij en speeltuin is dit ook nog eens een waar kinderparadijs.

Domaine Ramonjavel ligt op ongeveer 12,5 uur rijden vanaf Utrecht.
Het vliegveld van Bergerac ligt op ongeveer 50 minuten rijden van deze locatie.
Het vliegveld van Bordeaux ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van deze locatie.

Aantal gasten

Domaine Ramonjavel biedt plaats voor ongeveer 52 personen om te verblijven, waarvan 12 personen in de appartementen en 40 personen in de lodgetenten. Eventueel kunnen er een paar bedden bijgeplaatst worden.

Ben je met een grotere groep? Er mogen eigen tentjes opgezet worden op deze locatie.

Dinermogelijkheden

Heerlijk dineren aan lange tafels onder de druivenranken op het mooie terras van Domaine Ramonjavel. Don en Brigitte, de eigenaren van de glamping, zetten de heerlijkste maaltijden op tafel. Als het lekker gaat ruiken op de locatie kan je er zeker van zijn dat Don zijn supersmoker BBQ aan heeft gezet! Wat jullie ook willen eten, Don en Brigitte zorgen ervoor dat het op tafel komt!

Feest

Omdat de locatie geen directe buren heeft mag er gefeest worden tot in de late uurtjes. Hier is geen eindtijd! Er kan heerlijk gedanst worden onder de sterrenhemel of in de brasserie.

De kosten

De locatiehuur inclusief verblijf van 2 nachten voor 40 personen in de lodgetenten is €7.000,-.

Huur je ook de appartementen daarbij af dan komt hier €970,- bij op.

De kosten per campingplaats voor de eigen tentjes zijn €17,50 per tent.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Château Barayre

Occitanie, Frankrijk

Domaine Ramonjavel

Lot-et-Garonne, Frankrijk

Château de Frétoy

Bourgondië, Frankrijk