Domaine la Douce France

Droomplekje

Het is nog vroeg in de ochtend als ik wakker word door de geluiden uit de natuur. Dit is nog eens fijn wakker ontwaken! Ik zucht van geluk.

Als ik even later de tent uit stap, komt de zon net op. Wat een prachtig gezicht met de laaghangende mist. Een wit paard loopt statig voorbij. De rust, de geluiden uit de natuur en de warme gloed van de opkomende zon zorgen ervoor dat ik mij even in Afrika waan. Ik besluit direct een wandelingetje te maken over het landgoed om in alle rust te genieten van de omgeving.

Ik wandel langs de mooiste plekjes en bedenk hoe gaaf het is om tijdens de bruiloft elke keer de gasten een nieuwe plek te laten zien. De gave buitenkeuken met vele lampjes, waar Ruben en Chrissy de heerlijkste maaltijden maken en waar je fantastisch kunt tafelen. Het terras waarbij je uitkijkt over het meer, de ideale plek om elkaar het jawoord te geven. Het tweede meer, waar het nog rustiger en mooier is, wellicht voor een borrel of als setting voor de foto`s.

Op deze locatie raak ik niet uitgekeken…

Ceremoniesetting van trouwlocatie Domaine la Douce in Frankrijk

Locatie & omgeving

Domaine la Douce France is een prachtige glamping voor iedereen die van natuur, luxe en comfort houdt. Het is gelegen in Zuid-West Frankrijk. Prachtig glooiend met veel fotogenieke romantische plekjes. Het is 23 hectare groot met 2 meertjes, een oude dubbele hoeve en 8 luxe lodges.
Domaine la Douce ligt op ongeveer 12 uur rijden vanaf Utrecht.

Het vliegveld van Carcassonne ligt op ongeveer 2 uur rijden van Domaine la Douce.

Het vliegveld van Toulouse ligt op ongeveer 1 uur en een kwartier rijden van Domaine la Douce.

Aantal gasten

Ze hebben slaapplaatsen voor 45 personen, waarvan er 20 in tweepersoonsbedden kunnen overnachten en de overige gasten in stapelbedden. Er is mogelijkheid voor het opzetten van een eigen tenten voor maximaal 10 personen.

Deze locatie is vooral geschikt voor intieme bruiloften van 30 a 40 personen.

Zwembad van Domaine la Douce in Frankrijk
Buitenkeuken van trouwlocatie Domaine la Douce

Dinermogelijkheden

Gaan jullie voor een chique diner aan lange tafels of juist voor het ongedwongen festivalsfeertje met foodtrucks? Het is hier allemaal mogelijk. Mogelijke opties zijn bijvoorbeeld een BBQ of een pizza-avond, paella, tapas, pasta, surinaams of poke-bowls.

Feest

Het feest mag op deze locatie tot diep in de nacht duren. Wel wordt er verwacht dat de muziek wat zachter gaat in de nacht, omdat de muziek tot ver in de omgeving goed te horen is.

Trouwlocatie Domaine la Douce Frankrijk avond
Uitzicht Domaine la Douce France

De kosten

Het minimaal aantal nachten dat we aanraden om de locatie af te huren is 2 nachten. De prijs voor 2 nachten accommodatie en exclusief gebruik van het landgoed is als volgt:

Tussen 15 mei en 16 juni en 15 – 30 september: € 3.500 voor 2 nachten in het weekend en € 3.000 voor 2 nachten door de week
Tussen 16 en 30 juni en 1 tot 15 september: € 4.500 voor 2 nachten in het weekend en € 3.500 voor 2 nachten door de week.

Per extra nacht accommodatie voor de hele groep is er een meerprijs van € 800,-

Real wedding

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Château Barayre

Occitanie, Frankrijk

Domaine Ramonjavel

Lot-et-Garonne, Frankrijk

Château de Frétoy

Bourgondië, Frankrijk