Droomplekje

Terwijl ik door het mooie Sevilla wandel, denk ik aan het nieuwe droomplekje dat ik straks ga bezoeken. Een mooie authentieke Cortijo, net buiten het centrum van Sevilla. Ik heb mij laten vertellen dat de Cortijo ruim 400 jaar geleden een klooster is geweest. Ik kijk er al naar uit om deze historisch plek te ontdekken…

Later, als ik door de ronde boog de binnenplaats op stap, maakt mijn hart een sprongetje. De witte muren van de Cortijo steken mooi af tegen de felblauwe lucht. De binnenplaats is precies wat ik ervan had verwacht, de typische sfeer van Andalusië is direct voelbaar. Overal zie ik mooie authentieke details, zoals oude houten wielen, een grote, ouderwetse huifkar en trappetjes naar boven die naar balkonnetjes leiden. Direct zie ik voor mij hoe het bruidspaar hier een onvergetelijke entree maakt als ze vanaf de trap naar beneden komen.

Terwijl ik de rest van de locatie ontdek, denk ik na over de bruiloften die hier plaats zullen vinden. In gedachten zoek ik naar de perfecte plek voor de ceremonie, het diner en het feest. Al snel kom ik tot de conclusie dat ik echt geen keuze kan maken. Er zijn zoveel bijzondere plekjes, zoveel mogelijkheden. Het voelt als een hele ontdekkingstocht, waarbij ik van de ene verbazing in de andere val. De typisch Spaanse binnenplaats waar ik binnenkwam, was niet de enige binnenplaats. Deze locatie heeft maar liefst 6 patio`s, elke in een heel eigen stijl.

Zie je jezelf al dansen met je voeten in het gras onder de sterrenhemel? Of gaan jullie voor een gezellige poolparty? De parkachtige tuin met het mooie zwembad maakt het plaatje helemaal compleet.

Een gelukzalige zucht ontsnapt me. Wat een geweldige plek om de liefde te vieren met je dierbaren.

Tuin van trouwlocatie Cortijo El Esparragal Spanje

Locatie & omgeving

Cortijo El Esparragal is een authentieke Cortijo, gelegen op 20 minuten rijden van het centrum van Sevilla.
De locatie beschikt over maar liefst 6 patio`s. Verder beschikt het over een parkachtige tuin, een zwembad en meerdere mooie binnenruimtes. Zelfs in het geval van slecht weer, zijn er genoeg mogelijkheden voor de bruiloft.

Het vliegveld van Sevilla ligt op 25 minuten rijden van Cortijo El Esparragal.

Aantal gasten

Cortijo El Esparragal biedt plaats voor 53 gasten.

Kapel bij trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje
Kleine binnenplaats Cortijo El Esparragal in Spanje

Dinermogelijkheden

Cortijo El Esparragal heeft verschillende mogelijkheden voor het diner, evenals voor de lunch en het welkomstdiner de dag voor de bruiloft. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Feest

Deze locatie heeft geen eindtijd voor het feest. Het feest mag tot diep in de nacht duren.

Patio Cortijo el Esparragal in Spanje
Trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje

De kosten

Er is geen minimum aantal nachten dat deze locatie geboekt moet worden voor bruiloften.

De locatiehuur is € 5.200,- in het weekend en € 4.600,- doordeweeks.

De locatie is exclusief het verblijf van de kamers, deze boek je er dus apart bij. Het is niet verplicht om alle kamers af te huren, je hebt de locatie altijd exclusief voor jullie zelf.

De kosten voor een tweepersoonskamer bedragen € 150,- per nacht voor een tweepersoonskamer.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

Finca Monasterio

Andalusië, Spanje

Zwembad trouwlocatie Castillo de Monda Spanje

Castillo de Monda

Andalusië, Spanje

Ingang trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje

Cortijo El Esparragal

Andalusië, Spanje