Cortijo Barranco

Droomplekje

Met open armen worden we begroet bij aankomst. Even krijg ik kippenvel, deze locatie heeft een heel speciaal plekje in mijn hart. De plek waar wij zelf getrouwd zijn. Met een glimlach denk ik terug aan onze eigen mooie herinneringen.

Vanaf de eerste keer dat ik hier aankwam viel ik direct als een blok voor deze authentieke Cortijo. Alles wat we in de locatie zochten, vonden we hier. De rust, de romantische binnenplaats die gedeeltelijk overdekt is door een dak van druivenbladeren, het kapelletje, de buitenbar, een groot zwembad, een mooie tuin en een prachtige omgeving.

Het fijne van al deze mooie plekjes is dat je de bruiloft elke keer naar een ander stukje kunt verhuizen. De ceremonie bovenop de heuvel waar je het mooiste uitzicht vindt, de kapel voor een eventuele kerkelijke ceremonie, de tuin voor de borrel en het feest op de binnenplaats. Of wellicht zien jullie alles juist weer heel anders voor je. Er is zoveel mogelijk op deze locatie.

Als je een plekje vindt als dit, is het haast onmogelijk om dit niet met iedereen te willen delen. Deze authentieke 18e eeuwse Cortijo diende vroeger als molen waar de beste olijven tot olijfolie werden geperst. De mooie oude details zijn gelukkig bewaard gebleven, wat de locatie extra speciaal maakt. Deze plek zal ik nooit vergeten…

Deze locatie is helaas tijdelijk niet te boeken! 

Trouwen in het buitenland

Locatie & omgeving

Cortijo Barranco is een authentiek landhuis, dat vlakbij het mooie stadje Arcos de la frontera ligt.

Vroeger produceerden de bewoners olie en tegenwoordig wordt deze locatie gebruikt als hotel en voor bruiloften. Gasten kunnen gebruik maken van de tuin en het mooie zwembad. Er is gratis parkeergelegenheid.

Het vliegveld van Sevilla ligt op 1 uur en 20 minuten rijden van Cortijo Barranco.

Het vliegveld van Malaga ligt op 2 uur en 20 minuten rijden van Cortijo Barranco.

Aantal gasten

Cortijo Barranco biedt plaats voor 36 personen. Willen jullie graag meer gasten uitnodigen? Dat is ook mogelijk. In de directe omgeving heeft Cortijo Barranco ook nog een aantal leuke huisjes. Als je die erbij afhuurt is er plaats voor 60 personen.

Trouwlocatie Spanje
Trouwlocaties in het buitenland

Dinermogelijkheden

Cortijo Barranco heeft verschillende mogelijkheden voor het diner evenals een lunch en welkomdiner de dag ervoor. Vraag gerust om meer informatie.

Feest

Boek je de gehele locatie, inclusief de huisjes? Dan mag het feest tot diep in de nacht duren.

Boek je alleen de Cortijo zelf, dan moet de muziek rond middernacht zachter.

Trouwlocatie Spanje
Trouwlocatie Spanje

De kosten

Er is geen minimaal aantal nachten dat je deze locatie moet boeken. Wel raden we aan om de locatie voor 2 nachten te boeken.

Prijs per nacht exclusief de huisjes: € 1.300,-.
De 2e nacht is goedkoper namelijk: € 1.100,-

Prijs per nacht inclusief de huisjes: € 1.800,-.
De 2e nacht is goedkoper namelijk: € 1.500,-

Real wedding

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

Finca Monasterio

Andalusië, Spanje

Zwembad trouwlocatie Castillo de Monda Spanje

Castillo de Monda

Andalusië, Spanje

Ingang trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje

Cortijo El Esparragal

Andalusië, Spanje