Droomplekje

‘Er was eens een meisje met een grote droom. Ze wilde dolgraag trouwen op een echt kasteel. Stel je voor dat ze samen met haar prins een eigen kasteel zou hebben voor een heel weekend. Ze zou haar gasten ontvangen als een echte kasteelvrouw en samen zouden ze een weekend leven als in een sprookje…’

Al vanaf het moment dat we de lange oprijlaan oprijden heb ik het gevoel dat ik een sprookje betreed. Midden op de oprijlaan stop ik even en laat ik mij betoveren. Wauw! Wat is er romantischer dan trouwen in een kasteel?

Na een veelbelovende entree stappen wij naar binnen. We worden hartelijk ontvangen in de woonkamer, waar de mooie details bewaard zijn gebleven. We wandelen rond en bekijken de kamers van het kasteel en van het koetshuis, die allemaal even mooi ingericht zijn. We lopen langs het zwembad, dat overdekt is zodat er in elk seizoen gebruik van gemaakt kan worden, langs de jacuzzi en de verschillende terrassen met mooie uitzichten.

Niks staat vast en alles is mogelijk, verteld de eigenaar trots. Elke bruiloft is anders en helemaal in te richten naar jullie sprookje!

Foto’s: Lifestories

Locatie & omgeving

Château de Frétoy is een mooi landgoed, dat bestaat uit een 19 e -eeuws kasteel en naastgelegen koetshuis. Het is gelegen net buiten het uitgestrekte natuurgebied de Morvan in de Bourgogne. Vanuit het kasteel kijk je uit over een prachtig vallei.

Château de Frétoy ligt op ongeveer 7,5 uur rijden vanaf Utrecht.

Aantal gasten

Château de Frétoy biedt plaats voor maximaal 54 gasten om te verblijven. 32 gasten in het kasteel en 22 gasten in het koetshuis.

Ben je met een grotere groep? Overige gasten kunnen in de omgeving ondergebracht worden. Deze locatie is het geschikt voor groepen tot maximaal 85 personen.

Dinermogelijkheden

Château de Frétoy werkt samen met verschillende goede cateraars uit de omgeving. Samen met jullie kijken de eigenaren graag mee wat jullie willen en regelen een heerlijke maaltijd, die past bij jullie budget. Of het nou een chique gangendiner is of een relaxte BBQ, alles is mogelijk!

Feest

Omdat de locatie geen directe buren heeft, mag er gefeest worden tot in de late uurtjes. Hier is geen eindtijd!

De kosten

De locatiehuur van deze locatie is €6.950 in het laagseizoen en €7150,- in het hoogseizoen.
Dit is inclusief 2 nachten voor 54 gasten.
Hoogseizoen is van juni t/m september.
In de maanden juli en augustus is de locatie alleen per week te boeken.
De kosten bedragen dan €15.850,-.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Château Barayre

Occitanie, Frankrijk

Domaine Ramonjavel

Lot-et-Garonne, Frankrijk

Château de Frétoy

Bourgondië, Frankrijk