Droomplekje

In een schitterende omgeving tussen de graan- en wijnvelden vind ik dit pareltje. Het begint al goed. De voorkant van het kasteel is erg mooi en maakt direct indruk op mij. Ik stap naar binnen en terwijl we doorlopen naar achteren kijk ik alvast rond. De authentieke sfeer die ik zoek in een locatie is aanwezig. In gedachten vink ik het af. Snel volg ik mijn gastheer door het kasteel naar buiten en vanaf dat moment ben ik verkocht!

Ik sta op een mooie veranda, met een adembenemend uitzicht. Aan de linkerzijde van mij zie ik een overloopzwembad met een bar! Een leuke plek voor de welkomstborrel. Een poolparty zie ik hier ook al helemaal voor me. Aan de rechterzijde is een terras met een lange tafel. Dé plek om culinair te genieten met je vrienden en familie.

Als we even later door de parkachtige tuin wandelen, vertelt Sjoerd hoe hij zelf getrouwd is op de locatie en nu bruidsparen helpt met het organiseren van hun ideale bruiloft. Tijdens de wandeling voel ik kriebels in mijn buik. Deze locatie is speciaal. Sjoerd laat mij alle plekjes zien. De grote stretchtent met stoere bar, de gezellige lounge area, het grote park met eeuwenoude bomen, de tuin waar vaak de ceremonie plaatsvindt. Ook het middeleeuwse kerkje tegenover het château is een prachtige plek om elkaar het jawoord te geven.

Dit is echt een paradijsje op aarde!

Trouwlocatie Chateau de Blomac in Frankrijk

Locatie & omgeving

Château de Blomac ligt in het zuiden van Frankrijk tussen Carcassonne en Narbonne. De bouw van het huidige Château de Blomac startte eeuwen geleden. Het kasteel is door verschillende families bewoond, verbouwd en verbeterd. In het kasteel bevinden zich zeer ruime suites waar de gasten ‘vorstelijk’ zullen verblijven. Alle gasten kunnen gebruik maken van het chloorvrije zwembad. Een van de bijgebouwen is omgebouwd tot een prachtig vakantiehuis met het stoere karakter van deze wijnstreek. Het landgoed is ideaal voor sprookjesachtige bruiloften.

Château de Blomac ligt op ongeveer 12 uur rijden vanaf Utrecht.

Het vliegveld van Carcassonne ligt op ongeveer een half uur rijden van Château de Blomac.

Het vliegveld van Toulouse ligt op ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden van Château de Blomac.

Aantal gasten

Château de Blomac biedt plaats voor 32 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om hier met een grotere groep te komen. In de directe omgeving kunnen de overige gasten ondergebracht worden.

Tuin van trouwlocatie Chateau de Blomac in Frankrijk
Tafelsetting trouwlocatie Chateau de Blomac in Frankrijk

Dinermogelijkheden

Champagne met tapas, een leuke “do it yourself bar” met typisch Franse drankjes, een walking dinner of samen eten aan een lange tafel? Hier is heel veel mogelijk. Er zijn menu`s in verschillende prijsklassen beschikbaar.

Gek op wijn? Fred, de eigenaar van het chateau, is vinoloog en laat jullie graag kennismaken met heerlijke wijnen tijdens een wijnproeverij.

Feest

In het park staat een grote stretchtent met gave bar voor een groot feest. Hier vind je ook de gezellige lounge area. Het feest mag doorgaan tot 02:00 ’s nachts.

Feest bij trouwlocatie Chateau de Blomac in Frankrijk
Voorkant trouwlocatie Chateau de Blomac in Frankrijk

De kosten

Het gehele domein inclusief park wordt voor bruiloften voor minimaal 3 dagen, 2 nachten gehuurd.

Op deze locatie zit in de basis prijs het verblijf voor 32 personen, catering en drinken tijdens deze dagen voor alle gasten, huur van tafels, stoelen en servies, muziekinstallatie, speciale feestlocatie met bohemien tenten incl. verlichting, een lounge ruimte om te chillen. Uiteraard personeel om alles vlot te laten verlopen en eindschoonmaak.

Vanaf prijzen  voor een trouwweekend van vrijdag 14:00 t/m zondag 14:00
30 personen: € 27.145,-
50 personen: € 37.575,-
70 personen: € 48.000,-
100 personen: € 63.650,-

Het bedrag is inclusief verblijf voor 32 personen en eten en drinken gedurende het hele weekend.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Château Barayre

Occitanie, Frankrijk

Domaine Ramonjavel

Lot-et-Garonne, Frankrijk

Château de Frétoy

Bourgondië, Frankrijk