Droomplekje

Soms kom ik op een plek die ik aan iedereen wil laten zien. Château Barayre is zo’n plek…

De zon staat hoog aan de hemel als ik aankom bij het kasteel. Wauw! Dit is een heerlijke plek om mooie momenten te delen met je familie en vrienden. We worden met open armen ontvangen en ik krijg direct een rondleiding.

Ik voel het enthousiasme in mij opborrelen en terwijl ik rondloop, begin ik te fantaseren over de bruiloften die hier plaats zullen vinden. De ceremonie onder de oude boom met uitzicht op het kasteel? Of toch in het romantische kerkje, vlak naast het kasteel? De borrel bij het zwembad of op de binnenhof van het kasteel? Feesten met de voeten in het gras of in de robuuste oude schuur? Ik zucht blij, de mogelijkheden zijn hier eindeloos!

Al snel ontdek ik ook het zwembad. Hier kunnen heerlijke poolparty`s georganiseerd worden. Bijvoorbeeld op de dag van aankomst! Mmm, pizza`s erbij uit de steenoven of een lekkere BBQ en het bruiloftsweekend heeft direct een goede start! Of op de dag na de bruiloft lekker relaxen terwijl iedereen napraat over de bruiloft!

Ik weet het zeker, op deze locatie ga je fantastische herinneringen maken!

Locatie & omgeving

Château Barayre is een prachtig middeleeuws kasteel gelegen in het zonnige Zuiden van Frankrijk. Het is mooi gelegen in het groene glooiende landschap tussen de rivieren de Lot en de Dordogne.

Het kasteel stamt uit de 12 e eeuw en in die tijd logeerde zelfs de toenmalige Paus Clement IV een aantal nachten op Château Barayre! Zo bijzonder! De regio wordt ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd, kijk maar naar de romantisch gloeiende heuvels, de wijn en de mooie middeleeuwse stadjes.

Château Barayre ligt op ongeveer 12 uur rijden vanaf Utrecht.
Het vliegveld van Bergerac ligt op ongeveer een half uur rijden van deze locatie.
Het vliegveld van Bordeaux en het vliegveld van Toulouse liggen beide op ongeveer 2 uur rijden van deze locatie.

Aantal gasten

Château Barayre biedt verblijf aan voor 26 personen.
Zijn jullie met een grotere groep? In de omgeving liggen mooie chateaus, hotels en glampings waar de overige gasten kunnen verblijven.
Deze locatie is geschikt voor bruiloften tot ongeveer 100 gasten.

Dinermogelijkheden

De Fransen weten hoe je het leven moet vieren. Ze nemen de tijd voor lekker eten en drinken! Een heerlijk diner met lokale producten, een chique gangendiner of een relaxte BBQ. De eigenaren van Château Barayre werken samen met de beste cateraars uit de omgeving en kijken met jullie mee welke cateraar het beste bij jullie en jullie budget past.

Op de dagen buiten de trouwdag om verzorgen ze zelf de catering. Willen jullie bijvoorbeeld een poolparty met pizza’s, een uitgebreide Franse brunch of een heerlijk Frans stoofpotje? Het is allemaal mogelijk!

Feest

De stoere houten boerenschuur is de perfecte plek voor het feest. Het beschikt over een grote dansvloer, een podium en een DJ booth. Er mag op deze locatie gefeest worden tot 2 uur.

De kosten

De locatiehuur inclusief verblijf voor 2 nachten voor 26 personen is € 8.750,-.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Château Barayre

Occitanie, Frankrijk

Domaine Ramonjavel

Lot-et-Garonne, Frankrijk

Château de Frétoy

Bourgondië, Frankrijk