Droomplekje

Stel je eens voor… Je slentert door de oude straatjes van een schattig authentiek dorpje, je loopt langs witgekalkte huisjes en pleintjes met historische fonteinen. Als je even later met je geliefde aan de sangria en tapas zit op een van de vele terrasjes, mijmer je even weg. Je denkt aan het kasteeltje dat voor een heel weekend van jullie zal zijn. Je gasten ontvangen als een echte kasteelheer en -dame. De liefde vieren in een hele bijzondere setting, samen met jullie vrienden en familie.

Vandaag is het dan zover, jullie gaan elkaar het jawoord geven. Gisteren hebben jullie de gasten ontvangen. Iedereen stond versteld van de prachtige locatie. Een kasteeltje op de heuvel, net boven het witte dorpje. Het geweldige uitzicht vanaf het terras van het restaurant, de romantische terrassen aan de achterkant van het kasteel, de indrukwekkende bar… Dit is de perfecte setting voor jullie bruiloft. Met kriebels in je buik wacht je af tot het moment daar is. Laat het sprookje maar beginnen…

Trouwlocatie Castillo de Monda in Spanje

Locatie & omgeving

Hotel Castillo de Monda is een kasteel, gelegen op een heuvel vlak boven het witte dorpje Monda. Vanaf het boetiekhotel heb je een mooi uitzicht op het witte dorpje. Het hotel beschikt over gezellige terrasjes, een prachtig restaurant waar je zowel binnen als buiten kunt zitten en een zoutwaterzwembad.

Het vliegveld van Malaga ligt op 35 minuten rijden van Castillo de Monda.

Aantal gasten

Hotel Castillo de Monda biedt plaats voor 70 gasten. Zijn jullie met een kleinere groep? Dan is het ook mogelijk om een gedeelte van de locatie af te huren.

Romantisch terras bij Castillo de Monda in Spanje
Restaurant binnen Castillo de Monda in Spanje

Dinermogelijkheden

Castillo de Monda heeft verschillende mogelijkheden voor het diner, zowel binnen als buiten. Gaan jullie voor het gezellige restaurant? Of gaan jullie voor een diner op het grote bijbehorende terras? Met het fantastische uitzicht dat je hebt vanaf het restaurant en het terras van Castillo de Monda is het een genot om hier te dineren. Elk gerecht is mooi opgemaakt en de kunstwerkjes smaken net zo goed als ze eruit zien.

Feest

Als je de locatie exclusief huurt, dan mag het feest tot 2 uur `s nachts doorgaan in de bar. Huren jullie het hotel voor een gedeelte af? Dan mag het feest tot 12 uur doorgaan in het restaurant.

Trouwen in Spanje bij Castillo de Monda
Romantisch zitje bij trouwlocatie Castillo de Monda in Spanje

De kosten

Er is geen minimum aantal nachten dat deze locatie geboekt moet worden voor bruiloften.

De kosten voor locatiehuur inclusief 1 overnachting met ontbijt:
Juni:
weekend: € 13.500,-
doordeweeks: € 11.500,-

Juli, augustus en september:
Weekend: €20.000,-
Doordeweeks: €18.000,-

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Trouwlocatie Finca Monasterio in Spanje

Finca Monasterio

Andalusië, Spanje

Zwembad trouwlocatie Castillo de Monda Spanje

Castillo de Monda

Andalusië, Spanje

Ingang trouwlocatie Cortijo El Esparragal in Spanje

Cortijo El Esparragal

Andalusië, Spanje