Droomplekje

Zodra ik aankom op de locatie word ik direct met open armen ontvangen door Claire en Michel, de eigenaren van Casa del Fonte. Direct krijg ik drinken aangeboden en laat Claire mij de locatie zien. Wat een mooie plek is dit ook weer! Een kleine intieme trouwlocatie, maar o zo romantisch!

Het eerste wat mij opvalt als we rondlopen is het uitzicht! Dat is betoverend! Vanaf elk plekje kijk je uit over de mooie heuvelachtige omgeving. Een van de mooiste plekjes vind ik toch wel de
dinerplaats. Naast dat het uitzicht vanaf hier natuurlijk ook prachtig is, kan hier een mooie knusse plaats van gemaakt worden met lampjes en eventuele extra styling die bij jullie past!

Claire vertelt mij hoe leuk het is om tijdens de bruiloft de locatie te verlaten en de gasten de omgeving te laten zien. Zo organiseert ze graag de ceremonie en/of de borrel in het nabijgelegen pittoreske stadje. Natuurlijk had ik mij al voorgenomen dit stadje te bezoeken, maar terwijl ze vertelt over het stadje waar ze zo gek op is, word ik ook steeds enthousiaster.

Even later loop ik door de toegangspoort in de oude muren Corinaldo binnen. Wat een romantisch stadje. Ik beklim de lange trap waar Claire al over vertelde, maak even een foto bij de waterput en wandel verder door de smalle straatjes. Claire heeft helemaal gelijk! Het zou gewoon zonde zijn om de locatie niet te verlaten, het is hier ook zo mooi! Hoe heerlijk is het om met alle gasten te proosten op de liefde, middenin een oud stadje in Italië?

Locatie & omgeving

Casa del Fonte is een gezellige B&B, prachtig gelegen in het mooie heuvellandschap van Le Marche, vlakbij het pittoreske middeleeuwse dorp Corinaldo. Vanaf de B&B heb je weidse uitzichten over de omgeving.

Casa del Fonte bestaat uit verschillende kamers, een grote buitenkeuken, pizzaoven, een zwembad en een prachtige dinerplaats met een adembenemend uitzicht.

Het vliegveld van Ancona ligt op ongeveer 35 minuten rijden van de locatie.
Het vliegveld van Perugia ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van de locatie.
Het vliegveld van Bologna ligt op ongeveer 2 uur rijden van de locatie.

Aantal gasten

Op de B&B kun je met 32 personen verblijven. Ben je met een grotere groep?
Op 7 minuten rijden van Casa del Fonte ligt een goed hotel met wie ze nauw samenwerken en goede prijsafspraken hebben, zij beschikken over 24 kamers.
De locatie is geschikt voor intieme bruiloften tot maximaal 50 personen.

Dinermogelijkheden

Zie je jezelf al zitten aan de lange tafel met jullie gasten? Genietend van een heerlijk gangendiner met lokale producten, of een pizzanight als welkomstdiner? Of genieten jullie meer van een BBQ? Alles is te regelen! De bier en wijn tap je zo uit de vintage vespa die voor jullie bruiloft klaarstaat.

Feest

Op deze locatie mag er gefeest worden tot 2 uur in de nacht.

De kosten

Hieronder kun je de richtprijzen vinden voor een bruiloft voor 30, 40 en 50 personen. Natuurlijk zijn deze bedragen slechts een indicatie, de precieze kosten zijn helemaal afhankelijk van jullie wensen. Benieuwd naar de prijzen voor jullie groepsgrootte of willen jullie meer informatie ontvangen? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Richtprijzen:
30 personen: € 11.500,-
40 personen: € 14.500,-
50 personen: € 17.000,-

Deze kosten zijn inclusief verblijf van 2 nachten, een welkomstdiner, 2x ontbijt, een lunch, de ceremonie, een borrel, het diner en een feest met DJ.

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Casa del Fonte

De Marken, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië