Droomplekje

Een paar jaar geleden bezocht ik een prachtige abdij, een klooster met een prachtige, middeleeuwse kerk die geen dak meer heeft. Ik was direct verkocht. Naast dat het een hele indrukwekkende abdij is om te zien, kan ze ook gebruikt worden als romantische setting voor de ceremonie.

Nu, een paar jaar later, ben ik terug op deze mooie plek en ik ben enthousiaster dan ooit. Recht tegenover de abdij ligt namelijk een hele mooie trouwlocatie.

Vanuit de abdij wandel ik over de lange laan met cipressen naar de trouwlocatie toe. En wat ik al gehoopt had, is inderdaad het geval. De magische sfeer van de abdij is ook voelbaar op de Agriturismo. Het is alsof deze ook daadwerkelijk bij de abdij hoort. Het mooie rustieke gebouw, de authentieke binnenplaats met vele lampjes erboven, de mooie tuin met daarbij natuurlijk uitzicht op de abdij en het fantastische zwembad. Wat een parel!

Locatie & omgeving

Middenin het Toscaanse heuvellandschap ligt deze prachtige Agriturismo, schilderachtig gelegen tegenover de beroemde San Galgano abdij. De locatie bestaat uit twee oude boerderijen, de Casale en de Agriturismo, die mooi opgeknapt zijn tot kamers en appartementen.

Daarnaast beschikt de Agriturismo over een prachtig zwembad, over een restaurant en verschillende mooie binnenruimtes.

Het vliegveld van Florence ligt op ongeveer 1 uur en 20 minuten rijden van de Agriturismo.
Het vliegveld van Pisa ligt op ongeveer 2 uur rijden van de Agriturismo.

Aantal gasten

Agriturismo San Galgano biedt verblijf aan voor in totaal 64 gasten. Waarvan 50 in tweepersoonsbedden en de overige gasten op sofabedden.

De Agriturismo bestaat uit 13 kamers, voor 30 gasten. Tegenover de Agriturismo ligt de Casale, deze bestaat uit 9 appartementen voor een totaal van 34 gasten.

Ben je met een grotere groep? In de omgeving liggen veel agriturismo’s, hotels en B&B’s waar de overige gasten kunnen verblijven.

Dinermogelijkheden

Agriturismo San Galgano heeft een eigen restaurant waar ze de heerlijkste gerechten klaarmaken. Of het nou gaat om een pizzaparty, gangendiner of antipasti plank, ze bereiden alles op Toscaanse wijze.

Feest

Op deze locatie mag gefeest worden tot in de late uurtjes. De eindtijd is namelijk 3 uur.

De kosten

Op deze locatie geldt een minimum van 2 nachten doordeweeks tijdens alle maanden en in september en oktober geldt ook een minimum van 2 nachten in het weekend.

In de weekenden van mei, juni, juli en augustus is er een minimum van 3 nachten.

Onderstaande kosten zijn inclusief huur van de locatie en 1 nacht voor 64 personen.

Juni, augustus en september (de trouwdag):
Van maandag tot donderdag: €5500,-
Van vrijdag tot zondag: €6000,-

Elke extra nacht:
Van maandag tot donderdag: €2900,-
Van vrijdag tot zondag: €3100,-

Mei, juli en oktober (de trouwdag):
Van maandag tot donderdag: €5250,-
Van vrijdag tot zondag: €5500,-

Elke extra nacht:
Van maandag tot donderdag: €2800,-
Van vrijdag tot zondag: €3000,-

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië

Castello del Trebbio

Toscane, Italië