Agriturismo le Mura

Droomplekje

“Ga ook eens langs Le Mura”, werd mij enthousiast aangeraden tijdens mijn reis door Italië. Dat moest een mooie, knusse familie agriturismo zijn. Mijn interesse was direct gewekt, dus besloot ik nog diezelfde dag ernaartoe te rijden.

Ondanks mijn onverwachte bezoek, krijg ik direct een enthousiaste rondleiding. Dromerig kijk ik om me heen. En zoals altijd heb ik direct een voorstelling van de locatie hoe die eruit zal zien tijdens de bruiloft.

De tuin met vijver zou perfect zijn voor het diner, ronde tafels om de vijver heen, mooi verlicht door heel veel lampjes. De tuin met het terras naast het zwembad kan gebruikt worden voor de ceremonie, of juist voor de borrel! En dan de overkapping naast het restaurant, die zou geweldig zijn voor het feest.

Als ik even rustig op het terras zit te genieten van een drankje, besef ik dat ik me op deze locatie echt thuis voel. Op deze mooie locatie in het hart van Toscane kunnen je dromen werkelijkheid worden.

Tuin van trouwlocatie agriturismo le Mura Toscane

Locatie & omgeving

In het hart van Toscane, tussen de heuvels van Val d`Ambra ligt deze knusse familie agriturismo.

Het bestaat uit een groepje met typische Toscaanse huisjes, die verhuurd worden als appartementen. De eigenaren staan bekend om hun gastvrijheid en de heerlijke wijn en olijfolie die ze produceren. De gasten kunnen gebruikmaken van het mooie buitenzwembad dat deze locatie biedt.

Er is gratis parkeergelegenheid.

Het vliegveld van Florence ligt op 1 uur rijden van Le Mura.

Het vliegveld van Pisa ligt op 1 uur en 45 minuten rijden van Le Mura.

Aantal gasten

Le Mura biedt overnachtingsplaatsen voor 25 personen. Met iets meer personen? Er kunnen extra bedden bijgeplaatst worden en de bedbanken kunnen uitgeklapt worden. Uiteraard is het ook mogelijk om hier met een grotere groep te komen. In de omgeving zijn veel mooie agriturismo`s en hotels waar de overige gasten kunnen verblijven.

Verlichte trouwlocatie Italië
Dinertafel trouwlocatie Le Mura in Toscane

Dinermogelijkheden

Of je voorkeur nou uitgaat naar een BBQ, een Pizza-Party of een mooi en chique gangendiner. Op deze locatie is alles te regelen.

Feest

Huur je de hele locatie af? Deze locatie heeft geen directe buren, dus mag het feest tot diep in de nacht duren. Huur je een gedeelte af van deze locatie, dan moet je rekening houden met de andere gasten en gaat de muziek zachter vanaf middernacht.

Zwembad trouwlocatie Agriturismo Le Mura
Verlicht zwembad trouwlocatie Toscane

De kosten

In het hoogseizoen zit deze locatie vaak vol. Willen jullie toch graag in het hoogseizoen trouwen, dan raden we aan om een jaar van tevoren te boeken. Er is geen minimaal aantal nachten om deze locatie af te huren.

Prijs gehele locatie per 2 nachten: € 7.150,- inclusief ontbijt

Weddingplanner

Zijn jullie enthousiast over deze locatie, maar hebben jullie geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Lotte, van Lots of Love Weddings, gaat graag voor jullie aan de slag als weddingplanner op deze locatie. In samenwerking met Lotte bieden we een pakket aan. In dit pakket zit het verblijf voor 2 nachten, het eten en drinken gedurende het weekend, de basisdecoratie en de weddingplanning. Daarnaast zal Lotte alle 3 de dagen aanwezig zijn als ceremoniemeester.

Het pakket is voor 30 personen, maar is ook altijd aan te passen aan grotere of kleinere groepen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem contact op met mij voor meer informatie.

Lots of Love Weddings

Real wedding

Deel deze droomplek

Trouwlocaties in de regio

Agriturismo San Galgano

Toscane, Italië

Borgo Castello Panicaglia

Umbrië, Italië

Castello del Trebbio

Toscane, Italië