Trouwkriebels

Zien jullie het al voor je? Een prachtige bruiloft in een warm land? Een heel weekend de liefde vieren omringt door jullie geliefden. Elkaar het ja-woord geven terwijl je om je heen kijkt en het meest waanzinnige uitzicht hebt?

Een bruiloft in het buitenland zal totaal anders zijn dan een bruiloft in Nederland. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn, een bijzondere tijd die je nooit zal vergeten. Wel komt er bij het organiseren heel wat meer bij kijken dan als je in eigen land trouwt. Maar is een bruiloft het in buitenland wel zelf te regelen? En wat kost het eigenlijk om te trouwen in het buitenland? Wat zijn de officiële regels om in een ander land te trouwen en waar moet je allemaal aan denken. In de blogs hieronder probeer ik al jullie vragen te beantwoorden.

Vragen

Heb je nog vragen over Buitenlandse Bruiloften? Of over een bepaalde trouwlocatie die jullie op het oog hebben? Heb je vragen over de extra service die ik bied of juist over de kosten van een bruiloft in het buitenland? Kijk dan of je antwoord tussen de veelgestelde vragen staat of neem contact met mij op.

Veelgestelde vragen