Real wedding

Een intieme, romantische bruiloft op een sprookjesachtige locatie in Spanje.

Een intieme bruiloft in een landelijke omgeving met mooi weer, lekker eten en een superromantische sfeer. Dat was waar Suzanne en Sjoerd van droomden. En dat is helemaal gelukt. Hun verwachtingen werden overtroffen. Kijk mee naar het romantische bruiloft weekend van Suzanne en Sjoerd.

Trouwen in Spanje

“Al snel waren we het erover eens dat we in Spanje wilden trouwen. Mooi weer, lekker eten en een sfeervolle locatie kun je in Nederland ook krijgen, maar Spanje biedt naast de zon toch net even wat extra`s. Gelukkig waren al onze gasten net zo enthousiast over het idee van een Spaanse bruiloft als wij. Veel gasten kozen ervoor om er direct hun vakantie omheen te plannen.”

Intieme trouwlocatie midden in de natuur

“We waren al enkele weken aan het zoeken naar de ideale trouwlocatie toen we Cortijo Barranco tegenkwamen op de site van Buitenlandse Bruiloften. Naast de Cortijo was er nog een andere locatie die ons erg aansprak. We kozen ervoor om naar Spanje te reizen om te kijken bij welke locatie de vonk zou overslaan. Vanaf het moment dat we de Cortijo voor het eerst zagen, waren we verkocht! We wisten direct dat dit de locatie zou worden, het bezichtigen van de andere locatie was eigenlijk niet meer nodig. De Cortijo was precies groot genoeg voor onze gasten, de faciliteiten zijn goed en de setting is superromantisch.”

Boven verwachting

“Het hele weekend was geweldig, we hebben echt van het begin tot het einde genoten. Ook de gasten vonden het fantastisch en genoten enorm van dit mooie weekend. De mooiste momenten waren de ceremonie, het diner en het feest. Onze Spaanse bruiloft was boven verwachting, het was nog beter dan we gehoopt hadden!”

Wietske en de mensen van de Cortijo hebben enorm hun best gedaan om onze droombruiloft werkelijkheid te maken en dat is gelukt!

Suzanne & SjoerdOnze droom is uitgekomen

De locatie

Cortijo Barranco

Cortijo Barranco is een authentiek landhuis, dat vlakbij het mooie stadje Arcos de la frontera ligt.

Vroeger produceerden de bewoners olie en tegenwoordig wordt deze locatie gebruikt als hotel en voor bruiloften. Gasten kunnen gebruik maken van de tuin en het mooie zwembad.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding