Real wedding

Een sprookje dat werkelijkheid werd op een authentieke locatie in Andalusië

Het was voor Selina en Mitchel altijd al een droom om de liefde te vieren in Spanje, het land waar ze samen graag komen en waar ze verliefd op zijn geworden. Ze wilden herinneringen maken voor het leven en genieten met hun meest dierbare familie en vrienden. Daar was Spanje voor hen de ideale plek voor. En wat hebben ze genoten van deze magische dagen. Ze kijken terug op een waar sprookje en delen dat graag met ons.

Op slag verliefd op de oude kloosterboerderij

“Toen we de Finca tegenkwamen op de website van Buitenlandse Bruiloften, waren we direct verliefd. De grote romantische tuin, het soto campo gedeelte waar de sfeer weer heel anders voelt, het grote zwembad, de authentieke Spaanse details; dít was precies wat wij zochten. Toen we de locatie voor het eerst zagen, voelde het als thuiskomen, zo intiem gezellig, warm en romantisch.”

Herinneringen maken, verbondenheid en nieuwe vriendschappen

“De bruiloft was een aaneenschakeling van geluksmomenten. We hebben ons nog nooit zo intens gelukkig gevoeld. Het feit dat je met al je dierbaren in Spanje mag verblijven en met deze personen om je heen de liefde mag vieren en herinneringen mag maken voor het leven. Dat is waar het leven voor ons om draait. Wat een rijkdom! Deze dagen waren magisch en helemaal boven verwachting!

Ook onze gasten genoten. Ze vonden het heel bijzonder dat we in het buitenland trouwden en waren ook dankbaar voor deze onvergetelijke minivakantie met elkaar. Je leeft er van tevoren al zo naartoe met elkaar en na afloop hebben we het er nog elke keer weer over hoe ontzettend bijzonder deze dagen zijn geweest. Je bent nog meer met elkaar verbonden en er zijn zelfs nieuwe vriendschappen gesloten.”

Bijzondere momenten

“De ceremonie was heel bijzonder, we hadden een violist ingehuurd, die tijdens de ceremonie ons nummer speelde. Kippenvel! Het was heel bijzonder om samen met mijn vader naar mijn toekomstige man te lopen. Het zien van de tranen in de ogen van mijn grote liefde was heel bijzonder. Ik had alleen maar oog voor hem. Het was heel fijn om geloftes naar elkaar uit te spreken op zo’n mooie locatie en met zulke lieve familie en vrienden om je heen. Want wanneer doe je dat nou? Echt spreken vanuit je hart, zoveel liefde die je dan voelt. Echt een ultiem geluksgevoel!”

Blijf dicht bij jezelf, volg je hart en nog meer adviezen

“We wisten al direct dat we een intieme bruiloft wilden en daardoor hebben we ook bewuste keuzes gemaakt in het uitnodigen van onze gasten. Aan alle bruidsparen wil ik graag meegeven: blijf dicht bij jezelf, volg je hart, doe waar jullie gelukkig van worden. Het is jullie bruiloft en het zijn jullie keuzes. Je gaat hoe dan ook mensen misschien teleurstellen in de keuzes die je maakt, maar uiteindelijk zullen ze het ook begrijpen en anders maar niet – dan zegt dat waarschijnlijk ook wat over je vriendschap. We hebben ervoor gekozen om in Nederland voor de wet te trouwen en daardoor kon mijn nicht babs zijn op onze bruiloft. Hoe bijzonder is het om de ceremonie door een familielid te laten doen?”

Shout-out momentje

“We willen graag nog even een shout-out doen naar de personen die onze bruiloft onvergetelijk hebben gemaakt. Bij deze onze tips:

Fotograaf: Annika Vervoort – Zij is echt geweldig, we zijn superblij met onze foto’s!
Tips en connecties: Buitenlandse Bruiloften – We hebben de locatie gevonden via Buitenlandse Bruiloften. Bij Wietske moet je zijn voor de allerbeste tips en connecties voor de bruiloft.
Locatie: Finca Monasterio (via Buitenlandse Bruiloften) – Emily, de locatiemanager, is Nederlands en zit overal boven op. Ze heeft onze bruiloft echt amazing gemaakt.
DJ: WhoKilledtheDJ – Voor de meest unieke en vetste show van de avond. Wij hadden een violist, saxofonist, dj en drummer. Wat een feest!
Videograaf: TheloveHunters – Voor de mooiste aftermovie van je bruiloft
Decoratie: Gretel van Decosureeventos – Voor de allermooiste bloemen en aankleding. Top service!
Bruidsjurk: Koonings – Prachtige trouwjurken, heel veel keuze en goede service
Maatpak: Michael & Giso – Hier heb je de allermooiste pakken op maat gemaakt. Top service en van hele mooie kwaliteit.

Toen we de locatie voor het eerst zagen, voelde het als thuiskomen, zo intiem gezellig, warm en romantisch.

Selina & Mitchel

De locatie

Finca Monasterio

Finca Monasterio is een luxe landhuis, dat is gebouwd rond een traditionele Spaanse binnenplaats. Het is omgeven door een prachtige tropische tuin met hoge palmbomen en een groot zwembad. Naast ruime luxe kamers hebben ze ook 3 mooie glamping tenten.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding