Trouwen in het buitenland

Over mij

Hi tortelduifjes,

Superleuk dat jullie een kijkje nemen op deze site. Grote kans dat jullie over een bruiloft in het buitenland na zitten te denken. Dat kan ik jullie alleen maar aanraden!

Even voorstellen

Ik ben Wietske, 32 jaar, gek op mode, interieur en reizen. Ook heb ik de grootste passie voor alles wat met bruiloften te maken heeft. Al voordat ik zelf ten huwelijk werd gevraagd, pinde ik erop los op Pinterest en had eindeloos veel verborgen borden waar ik stiekem al mijn bruiloft inspiratie verzamelde. En toen werd ik gevraagd en kon ik pas echt los gaan. 😉 Ruim 4 jaar geleden zijn mijn man en ik getrouwd in Spanje. Voor ons was het de meest perfecte en bijzondere bruiloft, een weekend om nooit te vergeten.

Droombruiloft

“Wie wil dat nou niet?”, dacht ik. “Een romantische ongedwongen bruiloft in het buitenland. Een heel weekend samen met je meest dierbare vrienden en familie de liefde vieren, in plaats van 1 dag in Nederland.” Tijdens onze zoektocht naar een trouwlocatie merkte ik dat het lastig is om een trouwlocatie te vinden die precies past binnen het budget, de stijl en de hoeveelheid gasten. Daarom ben ik dit platform gestart waar je een overzicht vindt van authentieke en romantische trouwlocaties in het buitenland. En natuurlijk omdat ik nu de hele dag bezig kan zijn met bruiloften. 🙂

En verder…

Op dit moment hebben we trouwlocaties van 3 landen op onze site staan. Maar er is nog zoveel te ontdekken… Ik zoek verder naar speciale plekken. Pareltjes in Griekenland, droomplekjes in Portugal, landhuizen op Mallorca… In het voorjaar zijn hier nog meer speciale trouwlocaties vinden.

Graag help ik jullie ook met het vinden van jullie ideale trouwlocatie. Hebben jullie nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Heel veel plezier met de voorbereidingen van jullie droombruiloft!

Liefs,
Wietske

Vragen

Heb je nog vragen over Buitenlandse Bruiloften? Of over een bepaalde trouwlocatie die jullie op het oog hebben? Heb je vragen over de extra service die ik bied of juist over de kosten van een bruiloft in het buitenland? Kijk dan of je antwoord tussen de veelgestelde vragen staat of neem contact met mij op.

Veelgestelde vragen