Real wedding

Een romantische en intieme Toscaanse bruiloft

Merel en Jeroen waren er direct al over uit dat ze geen traditionele Nederlandse bruiloft wilden. Ze wilden het graag anders doen, op een manier die helemaal bij ze past. Een bijzondere ervaring met hun familie en vrienden, klein en intiem. Beiden zijn ze enorm fan van Italië en Toscane is echt hun droombestemming. Daarom kozen ze voor een romantische Toscaanse bruiloft.

Authentieke locatie met waanzinnig uitzicht

“Voor mijn werk als trouwvideograaf ben ik al eens op deze trouwlocatie geweest. Ik had direct een goed gevoel bij de locatie en ook toen we die samen bezochten, voelde het heel goed. We wilden een trouwlocatie die helemaal af te huren is, een groot zwembad heeft en waar iedereen hun eigen onderkomen zou hebben. Deze plek is echt authentiek. Er worden maar weinig bruiloften georganiseerd en daardoor voelde het ook heel persoonlijk en speciaal. Op deze locatie kregen we de volledige vrijheid om het weekend helemaal in te richten zoals wij wilden, wat voor ons ook belangrijk was. Daarnaast was het uitzicht vanaf de locatie een mega bonus.”

Weddingplanner op eigen bruiloft

“We besloten te besparen op een weddingplanner. Door de hele bruiloft zelf te organiseren, bespaarden we al snel 5000 tot 7000 euro. Alles wat een weddingplanner kan, kunnen we zelf ook, dus daarom vonden we het niet nodig om iemand in te schakelen voor de organisatie. Ik kan het ook echt aanraden om zelf de bruiloft te organiseren, het is namelijk heel goed te doen. Op deze locatie was de organisatie ook goed geregeld, de communicatie was duidelijk en ze dachten graag met ons mee en vonden het ook leuk om mee te helpen tijdens het weekend. Verder kregen we vooral heel veel vrijheid, waardoor we compleet onze eigen gang konden gaan.”

Borrelen, uren lang tafelen en feesten tot diep in de nacht

“Het hele weekend was van begin tot eind fantastisch. We hadden het beste weer dat je kon wensen, alles liep supersoepel en het was in het echt nog mooier dan van tevoren gedacht. Ik vond de borrel na de ceremonie een heel leuk moment, omdat je dan echt even de ontlading met je gasten hebt. Maar ook het diner was fantastisch. Heerlijk uren lang tafelen. Ook het feest was te gek. We konden doorgaan tot wanneer we wilden en we lagen uiteindelijk pas om 5 uur in bed.”

Onbeschrijfelijk gevoel

“Onze gasten hebben het er nog steeds over hoe geweldig ze onze bruiloft vonden. Een bruiloft als deze hadden ze allemaal niet eerder mee gemaakt. Onderling hadden ze het ook superleuk met elkaar en het was voor iedereen echt een weekend om nooit te vergeten. Het is zo speciaal om op zo`n plek ver van huis met al je lieve vrienden en familie samen te zijn. Dat gevoel is lastig te beschrijven, daarvoor moet je het echt meemaken.”

“We vonden het fijn om de locatie via Wietske te boeken! Ze denkt graag met je mee waar nodig. Ook zonder weddingplanner kun je heel goed zelf een locatie vinden. Op de website van Buitenlandse Bruiloften staan al genoeg prachtige opties! Plan een reisje die kant op, bekijk de locaties en ga voor wat goed voelt! Wij zijn superblij dat we het zo hebben gedaan en dromen nog altijd na van onze bruiloft.“

Merel heeft naar aanleiding van deze prachtige bruiloft een E-book geschreven, waarin ze haar ervaring deelt over het plannen van haar eigen bruiloft zonder weddingplanner. Het E-book staat boordevol met tips voor het plannen van je bruiloft in het buitenland. Een echte aanrader, in het bijzonder wanneer je op deze locatie wilt gaan trouwen. Want naast alle tips voor het organiseren van je eigen bruiloft in het buitenland, vertelt ze ook welke leveranciers zij heeft gekozen voor hun bruiloft bij Podere il Pino. Ik mag nu een kortingscode geven waarbij je 20% korting krijgt bij aanschaf van het E-book. Koop het boek via deze link en je krijgt automatisch korting.

Op de website van Buitenlandse bruiloften staan prachtige trouwlocaties. We vonden het fijn om de locatie via Wietske te boeken. Ze denkt graag met je mee!

Merel & Jeroen

De locatie

Podero il Pino

Midden tussen de wijn- en olijfgaarden op de heuvels van Chianti staat deze mooie agriturismo. Podere il Pino bestaat uit appartementen en villa`s, allemaal met een eigen terras.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding