Real wedding

Intieme bruiloft in authentiek Toscaanse sfeer!

Joyce droomde altijd al van een romantische Toscaanse bruiloft. Thijs stond er eerst nog niet zo bij stil, maar hoe langer ze erover nadachten, hoe enthousiaster ze werden van het idee van een intieme, unieke bruiloft in Italië in plaats van een grote bruiloft in Nederland. Toen ze erover uit waren, kwamen ze al snel terecht op de website van Buitenlandse Bruiloften en ging het balletje rollen. Wat een bijzondere bruiloft was het. Genieten jullie mee van deze mooie bruiloft?

Vakantieweekend met dierbaren

“Vanaf het moment dat we het erover eens waren dat we in Italië wilden trouwen, gingen we direct op zoek naar een mooie locatie. Onze ideale locatie zouden we volledig af kunnen huren en al onze gasten zouden er kunnen verblijven. Het moest voelen als een heerlijk vakantieweekend met al onze dierbaren. Wietske adviseerde ons de locatie Podere il Pino en we waren direct enthousiast!

Uitzicht met een prachtige zonsondergang

“Precies een jaar voor de bruiloft bezochten we Podere il Pino voor het eerst. De Toscaanse sfeer, de authentieke appartementen en villa`s en de mooie tuin met olijfbomen. We vonden alles prachtig! Maar de uitzichten en de prachtige zonsondergang zorgden ervoor dat we verliefd werden op de locatie.”

Magische sfeer

“Wat het mooiste moment was van het weekend? Eigenlijk alles! De sfeer was zo magisch. Het was een hele intieme bruiloft met een groep van ongeveer 40 gasten. Iedereen leert elkaar op een totaal andere manier kennen omdat iedereen in de vakantie- en feestmodus zit. Hoewel enkele gasten even aan het idee moesten wennen van een buitenlandse bruiloft, was iedereen tijdens en na de bruiloft zo enthousiast. Het was een uniek weekend voor iedereen! De vader van Thijs heeft ons getrouwd, wat de ceremonie extra bijzonder maakte. Het uitspreken van de persoonlijke geloften vonden we erg spannend, maar we zijn blij dat we dat gedaan hebben. Het was een mooi en emotioneel moment tijdens de ceremonie. Ook alle gasten waren er erg door geraakt.”

Bewust genieten en een tip

“We hadden een fantastische fotograaf die we aan iedereen zouden adviseren. Sara Lorenzo is een hele lieve vrouw die echt passie heeft voor haar vak! Ze heeft oog voor details en heeft onze dag prachtig vastgelegd. Ook is ze een heel leuke persoon om erbij te hebben. Een aanrader dus!”

Ook willen we Wietske graag bedanken. Dankzij haar hebben we onze droomlocatie, droomfotograaf en cateraar gevonden. We wilden graag zelf de planning doen, maar dankzij deze extra hulp was dit extra makkelijk en leuk!

Als allerlaatste willen we graag toekomstige bruidsparen meegeven dat een trouwweekend echt voorbij vliegt. Wat zouden wij graag nog even teruggaan in de tijd. Geniet dus heel bewust van elk moment!

Dankzij Wietske van Buitenlandse Bruiloften hebben we onze droomlocatie, droomfotograaf en cateraar gevonden!

Joyce & Thijs

De locatie

Podero il Pino

Midden tussen de wijn- en olijfgaarden op de heuvels van Chianti staat deze mooie agriturismo. Podere il Pino bestaat uit appartementen en villa`s, allemaal met een eigen terras.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding