Real wedding

Een droombruiloft in Italië

Door een overlijden tijdens de coronaperiode hebben J & R de waarde leren kennen van rouwen, maar ook van vieren, met een klein gezelschap mensen die heel dicht bij ze staan. Destijds hadden ze geen keus, maar nu kozen ze daardoor voor een hele intieme setting. Daardoor werd ook trouwen in het buitenland een zeer realistische optie. Het feit dat alle gasten volledig uit de dagelijkse realiteit werden gehaald, zorgde voor een hele speciale sfeer…

De zoektocht naar de perfecte locatie

“Onze eerste vakantie samen hebben we in Italië gevierd en sindsdien komen we er ieder jaar terug. Dit was dan ook het land waar we elkaar het ja-woord wilden geven. Na een kort gesprek met Wietske, waarin we onze wensen aangaven, adviseerde ze ons Le Stonghe. Een locatie met prachtige authentieke gebouwen, die ook zeer smaakvol verbouwd en gedecoreerd is. Modern, maar met respect voor wat er al was. In januari legden we de locatie al vast, maar in september bezochten we die pas voor het eerst. Best een beetje spannend! Maar toen we arriveerden waren we direct verkocht! De plek is fantastisch, het eten was heerlijk en alles ademt ‘wij hebben dit vaker gedaan, dus maak je geen zorgen’. Toen we in september wegreden konden we niet wachten op onze bruiloft!”

Geen stress

“In de aanloop naar de bruiloft hebben we heel vaak de opmerking gehoord dat een bruiloft organiseren zoveel werk is en stress oplevert. Dat hebben wij helemaal niet zo ervaren. Van het zoeken naar de locatie, tot aan de uiteindelijke dagen daar, alles ging vanzelf. De organisatie vanuit de locatie was hartstikke goed. We hebben via teams een halfuur gesproken over hoe wij dingen voor ons zagen en dat was voldoende. Ze hebben veel ervaring en oog voor details. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt of dingen wel goed kwamen, dat zegt genoeg.”

Een onvergetelijk weekendje weg

“Van tevoren zeiden ze tegen onze gasten dat we vooral met elkaar een ontspannen weekend weg wilden zijn. Trouwen was de aanleiding, maar niet de hoofdzaak. Dat is gelukt! Je hebt tijd voor elkaar doordat je een paar dagen samen bent. Het trouwen zelf beleef je daardoor nog intenser. In de dagen en weken na de bruiloft is een gevoel van diepe dankbaarheid gegroeid dat we dit met elkaar hebben meegemaakt. We hebben iets heel speciaals met elkaar gedeeld en dat gevoel vertolkt ieder op zijn eigen manier wanneer we samen napraten over de bruiloft. Het was onvergetelijk!”

Toen we de locatie voor het eerst bezochten waren we direct verkocht. Deze plek is fantastisch!

J&R

De locatie

Le Stonghe

Het landgoed Le Stonghe bestaat uit een 500 jaar oud Palazzo en bijbehorend landhuis. Deze liggen op 500 meter afstand van elkaar, elk met een eigen zwembad. Le Stonghe bestaat uit diverse luxe appartementen voor 4 tot 6 personen. Het is een magische plek met panoramisch uitzicht op de omringende graanvelden, olijfgaarden, cipressen en dorpjes tot aan de Adriatische zee.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding