Trouwen in het buitenland, er komt heel wat meer bij kijken dan wanneer je trouwt in eigen land.  Toch is het zeker goed zelf te regelen, ook als je de taal niet spreekt. Kies je voor een symbolische ceremonie in plaats van een wettelijke ceremonie? Dan scheelt dit enorm veel tijd wat betreft het geregel van formaliteiten.

Via deze site wil ik het jullie net weer wat makkelijker maken om jullie eigen bruiloft te organiseren. Hier vind je een selectie met de meest romantische trouwlocaties, wat jullie een hele zoektocht bespaard op internet. Ook heb ik contact met verschillende leveranciers in het buitenland zoals een fotograaf, dj en kapper. Ik breng jullie met ze in contact zodat dit allemaal net wat makkelijker loopt. Verschillende trouwlocaties die wij aanbieden, zijn gespecialiseerd in bruiloften. Zij regelen alles voor je, waardoor je zelf nog maar weinig hoeft te doen.

Vanuit eigen land is verder alles goed te regelen. Wel raden we altijd aan om eerst op de trouwlocatie te gaan kijken. Kijk of het precies is wat jullie ervan verwachten en ga met de locatie in gesprek. Op deze manier kunnen zij je het beste helpen jullie bruiloft zo mooi mogelijk te maken.