Real wedding

Een intieme bruiloft, in een ongedwongen en ontspannen sfeer, onder de Franse zon.

Een bruiloft in het buitenland was altijd al een stiekeme droom van Inge. Ook Stefan was direct enthousiast over het hele idee. Al snel vonden ze de trouwlocatie van hun dromen onder de Franse zon. Het was een prachtige dag, die nog mooier was dan ze ooit hadden durven dromen. Geniet mee met deze mooie bruiloft middenin de natuur in Frankrijk.

Trouwen op een glamping midden in de natuur

“Wij waren het er al snel over eens dat we geen traditionele Nederlandse bruiloft wilden. We wilden trouwen op een bijzondere manier. De liefde vieren met de belangrijkste mensen in ons leven als getuigen. Toen we de locaties bekeken op Buitenlandse Bruiloften, sprong Domaine la Douce France er direct uit voor ons. Een mooie locatie, middenin de natuur, in safaritenten voorzien van alle faciliteiten. En ook heel belangrijk: ons hondje mocht met ons mee.”

Liefde op het eerste gezicht

“De eerste keer dat wij de locatie zagen was overweldigend. Op foto`s is niet vast te leggen hoe prachtig de locatie is. De tenten zijn fantastisch en hebben een adembenemend uitzicht. We konden onze ogen niet geloven, de glamping is werkelijk een sprookje. Het contact met Ruben en Chrissy was direct vertrouwd, alsof we elkaar al jaren kenden.”

Intens genieten in een ontspannen sfeer

“Alles aan de bruiloft was mooi. Het moment van aankomst van de gasten en hun reacties op de locatie. De poolparty, midden op de dag, die werd afgesloten met een pizzaparty en flink wat wijn. De mooie emotionele ceremonie, die de opa van Stefan heeft geleid, het uitspreken van de geloftes naar elkaar. Het vieren van de liefde met taart en bubbels. De wijnproeverij, het geweldige 4-gangendiner en het feest tot diep in de nacht. De dag erna afsluiten met een uitgebreide brunch inclusief smoothiebar. Het was geweldig! Maar het allermooiste is dat wij van elke minuut intens hebben kunnen genieten in een ontspannen sfeer. We zouden het zo weer 3 keer overdoen, het was fantastisch!”

De eerste keer dat wij de locatie zagen was overweldigend.

Inge & StefanOnze droom is uitgekomen

De locatie

Domaine la Douce France

Domaine la Douce France is een prachtige glamping voor iedereen die van natuur, luxe en comfort houdt.

Het is gelegen in Zuid-West Frankrijk. Prachtig glooiend met veel fotogenieke romantische plekjes.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding