Real wedding

Een magische bruiloft in Toscane

Een traditionele bruiloft in Nederland zagen Fleur en Marco niet zitten, dus besloten ze voor wat heel anders te gaan. Een intieme bruiloft in het buitenland. Fleur heeft een tijdje in Italië gewoond, dus de keuze voor Italië was snel gemaakt. Na een korte zoektocht vonden ze de locatie die precies de sfeer had waar ze naar op zoek waren; Agriturismo Le Mura.

Rustieke trouwlocatie

“Toen we eenmaal hadden besloten om te trouwen in Italië, kwamen we al snel uit bij Agriturismo Le Mura. We zagen veel mooie trouwlocaties op de website van Buitenlandse Bruiloften, maar we zijn gevallen voor de rustieke sfeer van Le Mura. Daarnaast paste het perfect bij ons omdat ze verblijf bieden voor al onze gasten, een zwembad hebben en omdat ze ook nog eens hun eigen wijn en olijfolie maken.”

Druiventrossen en een bijzonder gevoel

“We kwamen een paar dagen voor het oogstmoment van de druiven aan, overal hingen trossen met donkerblauwe druiven, prachtig! We kenden de locatie alleen van de foto`s en als je dan eenmaal aankomt op de plek waar je gaat trouwen, is dat echt heel bijzonder.”

“Wat was het spannend of de bruiloft door zou kunnen gaan in verband met corona. Het mooiste moment was vlak voor de bruiloft, toen we wisten dat het nu eindelijk echt zou gaan gebeuren en dat iedereen die we liefhebben erbij kon zijn. Omdat vrienden uit Amerika niet naar Italië konden reizen, waren zij er digitaal bij.”

Magische bruiloft

“De bruiloft was magisch! Wij hebben ervoor gekozen om Lotte in te schakelen als weddingplanner en we zijn ontzettend blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Wij hebben 100% van de dagen kunnen genieten, zonder dat je zelf het gevoel had om alles in de gaten te houden en dingen te moeten regelen. Lotte als weddingplanner zouden we dan ook aanraden, zeker als je een controlfreak bent! 😉 Ook de medewerkers van Le Mura zijn stuk voor stuk lieve mensen, die echt hart voor hun werk hebben. Je kon zien dat ze meegenoten met ons!”

“Toen onze vrienden hoorden dat we in het buitenland zouden gaan trouwen, was iedereen super enthousiast en iedereen had er direct zin in. Inmiddels is het een hele hechte groep geworden. We hebben genoten!”

Onze verwachtingen zijn meer dan uitgekomen dankzij Buitenlandse Bruiloften, weddingplanner Lotte en het team van Le Mura!

Fleur & Marco

De locatie

Agriturismo le Mura

In het hart van Toscane, tussen de heuvels van Val d`Ambra ligt deze knusse familie agriturismo.

Het bestaat uit een groepje met typische Toscaanse huisjes, die verhuurd worden als appartementen. De eigenaren staan bekend om hun gastvrijheid en de heerlijke wijn en olijfolie die ze produceren.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding