Real wedding

Een sprookje onder de zon in de heuvels van Le Marche!

Emily en Teun komen al jaren in Italië en grapten wel eens hoe mooi het zou zijn om daar te trouwen. Desondanks dachten ze niet direct aan Italië toen ze eenmaal verloofd waren. Ze gingen op zoek naar een locatie in Nederland, maar ze waren niet enthousiast. Daarom besloten ze om toch maar eens rond te kijken naar een locatie in Italië, met name Le Marche, de regio waar ze zo dol op zijn. Al snel kwamen ze terecht bij Le Stonghe en de vonk sloeg over.

“Het vinden van de trouwlocatie ging verrassend snel toen we eenmaal hadden besloten dat we in Italië wilden trouwen. We kwamen terecht op de website van Buitenlandse Bruiloften, waar we alle opties makkelijk konden bekijken. We waren op zoek naar een sprookjesachtige plek in Le Marche waar aan luxe geen gebrek zou zijn. Een locatie waar alle gasten zouden kunnen verblijven en die niet te krap of juist leeg zou aanvoelen met onze groep. Ik, Emily, hou van interieurstyling, dus dat wilde ik ook op de trouwlocatie terugzien. Ons oog viel al snel op Le Stonghe en ook de website en Instagrampagina van Le Stonghe overtuigden ons dat dit een prachtige plek moest zijn.”

Locatiebezoek en bruiloftkriebels

Een jaar voor de bruiloft zijn we langs gegaan bij Le Stonghe, toen zagen we de locatie pas voor het eerst. Toen we de weg richting Le Stonghe opreden twijfelden we even of het wel de juiste plek was, maar eenmaal op de locatie aangekomen werden al onze twijfels weggenomen door alle pracht en het ruime en romantische terrein. Het voelde meteen super speciaal en we hebben geen moment getwijfeld over de plek. We vielen vooral als een blok voor het prachtige palazzo pleintje en de open barn, gecombineerd met het prachtige uitzicht vanaf de heuvel. De bruiloftkriebels werden ineens heel echt.”

Een sprookje

De hele dag was een sprookje. Het dineren onder de lichtjes met het fantastische uitzicht, lekker eten en goede speeches was echt geweldig. We genoten allebei ook enorm van het aperitief. De spanning van de ceremonie en de daarbij horende emoties was voorbij en het echte genieten was het enige wat nog over was. De band was een geweldige aanwinst en de sfeer was zo relaxed en gezellig op het pleintje. Iedereen was vrolijk en het dansen en eten kon beginnen…”

Alle verwachtingen zijn werkelijkheid geworden.

“De dag ging in een roes voorbij en we zouden beiden niets anders willen dan het gegaan is. Het was zo onwerkelijk, zo bijzonder. Alle verwachtingen zijn werkelijkheid geworden. Ook de gasten waren verbluft door de mooie locatie en bijzondere bruiloft. Iedereen was enthousiast en vrolijk, dat maakte het ook zo`n leuke tijd. De sfeer was direct goed vanaf het moment dat het bruiloftsweekend begon, met de pizzaparty op de dag van aankomst.”

“Wij zijn superblij met het contact dat Buitenlandse Bruiloften voor ons gelegd heeft met Le Stonghe. Dit maakte de start van onze bruiloft plannen zoveel makkelijker. We hebben intens kunnen genieten van al het plannen en nog veel meer van de driedaagse bruiloft. Le Stonghe is een geweldige plek voor een intieme bruiloft en de familie die het runt, is een topper!”

Le Stonghe is een geweldige plek voor een intieme bruiloft!

Emily & Teun

De locatie

Le Stonghe

Het landgoed Le Stonghe bestaat uit een 500 jaar oud Palazzo en bijbehorend landhuis. Deze liggen op 500 meter afstand van elkaar, elk met een eigen zwembad. Le Stonghe bestaat uit diverse luxe appartementen voor 4 tot 6 personen. Het is een magische plek met panoramisch uitzicht op de omringende graanvelden, olijfgaarden, cipressen en dorpjes tot aan de Adriatische zee.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding