Real wedding

Heerlijk ongedwongen bruiloft waar de liefde volop werd gevierd!

Eline en Wessel waren er al snel over uit: de bruiloft zou in het buitenland plaatsvinden.
Ergens waar meer kans op zon is, waar ze heerlijk zouden kunnen genieten van de lokale keuken en natuurlijk in een schilderachtige, romantische omgeving. Ze benoemen het zo mooi: “Samen gegijzeld zijn, in een andere wereld, om alles nog intenser te beleven.” En dat is 100% gelukt! Wat was het een fantastische bruiloft! Kijk mee naar de mooie bruiloft van Eline en Wessel.

Dat de trouwlocatie een relaxte en ongedwongen vibe zou hebben, was een must voor Eline en Wessel. Daarnaast vonden ze het belangrijk zoveel mogelijk gasten een slaapplek aan te kunnen bieden, omdat ze voor de bruiloft zo`n stuk moesten reizen. Al snel vonden ze via Buitenlandse Bruiloften 3 mooie trouwlocaties. Ze besloten direct de locaties te bezoeken en toen ze Tenuta Mocajo voor het eerst zagen, wisten ze het direct: “Dit wordt onze trouwlocatie!” De ontspannen sfeer, het fantastische uitzicht en de vriendelijke mensen van de Tenuta zorgden ervoor dat ze zonder twijfel deze locatie hebben vastgelegd.

Bijzondere momenten en knalfeestjes

De bruiloft heeft al hun verwachtingen overtroffen. Het mooiste moment is dan ook lastig kiezen. De bruiloft was een aaneenschakeling van mooie momenten! Een van de hoogtepunten was toch wel de ceremonie, uitkijkend over het mooie Toscaanse landschap, waarna het aperitief begon met een heerlijk zonnetje en een waanzinnige band op de achtergrond. (Tip: De Swingerella`s!) Hierna volgde een heerlijk diner met mooie speeches. Natuurlijk kunnen de feestjes ook niet ontbreken bij de hoogtepunten. Ze dansten tot in de late uurtjes in de prachtige wijnkelders en de dag na het feest hebben ze nog een heerlijke poolparty gehouden.

Het voelde allemaal als een grote droom!

De hele bruiloft voelde als een grote droom!

Eline & Wessel

De locatie

Tenuta di Mocajo

Tenuta Mocajo is een historische boerderij gelegen in het hart van Toscane. Ze beschikt over een groot zwembad met panoramisch uitzicht, een terras, een kapel en mooie wijnkelders.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding