Real wedding

Romantisch bruiloftsweekend op een abdij in Frankrijk

Een bruiloft in het buitenland was al lange tijd een grote droom van Celine en Kevin. Ze zagen het al helemaal voor zich, met name het diner aan een lange tafel met hun vrienden en familie. Afgelopen zomer is deze droom in vervulling gekomen. Het was een prachtige bruiloft; stiekem fantaseren ze er zelfs al over om het nog een keer over te doen, maar dan zonder de ringen en de jurk. Kijk mee naar deze mooie bruiloft!

“Toen de trouwplannen eenmaal definitief waren, was het tijd voor de zoektocht naar de trouwlocatie. In l’Abbaye du Palais vonden we onze ideale trouwlocatie. Ze voldeed aan al onze verwachtingen. Zo moest de locatie goed te bereizen zijn, zowel met de auto als met het vliegtuig. Ook wilden we graag alle gasten verblijf aanbieden op de trouwlocatie zelf. De locatie is klein en intiem, maar toch groot genoeg zodat alle gasten ruimte hebben om ook hun eigen ding te kunnen doen. Het was de eerste plek die we op het oog hadden en we besloten al snel dat dit de locatie moest worden.”

Het ultieme wauw-effect en de voorbereidingen

“De eerste keer dat we de locatie zagen, waren we direct enthousiast! Wauw! We zagen de bruiloft direct voor ons samen met onze dierbaren. Het contact met Saskia en Martijn was heel erg fijn, zeker omdat ze Nederlands zijn en al zoveel ervaring hebben met bruiloften. De voorbereidingen liepen erg soepel. We mochten met al onze vragen bij ze komen en ze hebben ons veel werk uit handen genomen. We hoefden maar een voorbeeld te laten zien en Saskia en Martijn regelden het. Het zijn twee toppers die ons helemaal ontzorgd hebben, waardoor we alleen maar konden genieten van onze mooie bruiloft!”

De bruiloft van onze dromen

“De bruiloft was fantastisch! Het meest speciaal vonden we dat we een heel weekend samen konden zijn met onze dierbaren. We begonnen op vrijdagavond met een relaxte BBQ, dit was zo’n ontspannen en mooie start van het magische weekend! De ceremonie was erg bijzonder, onze wens kwam uit toen we elkaar het ja-woord gaven in deze mooie setting. Het samen eten op de dag van de bruiloft voelde alsof we met de hele groep uit eten waren en hierna volgde als kers op de taart het knalfeest, inclusief een goede afterparty!”

We willen nog een keer

“Ook onze gasten waren erg enthousiast. Een bruiloft is sowieso al leuk, maar in het buitenland is dat extra bijzonder. Het was heel speciaal om met zijn allen samen te zijn en een weekend te kunnen genieten, zeker in de coronatijd.
We kijken terug op een hele fijne bruiloft, al balen we er wel van dat je maar 1 keer trouwt en het nu alweer voorbij is! Maar, mochten we ooit een geldprijs winnen, wie weet doen we het dan gewoon nog een keertje opnieuw!”

Een bruiloft in het buitenland is extra bijzonder. Iedereen genoot met ons mee!

Celine & Kevin

De locatie

l’Abbaye du Palais

l’Abbaye du Palais is een voormalig abdij in Thauron, die werd gesticht in het begin van de 12e eeuw. Van de oorspronkelijke gebouwen uit die tijd  zijn nog slechts mysterieuze ruïnes over.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding