Real wedding

Een heel weekend lang feest in de Toscaanse heuvels.

Bart & Butch kozen voor een bruiloft in het buitenland, omdat ze graag wilden dat alle gasten zo lang konden feesten als ze wilden. Het werd een bijzonder weekend waarin er veel werd gefeest en waarin ze elkaar voor altijd trouw beloofden. Kijk mee naar deze bijzondere bruiloft in het zonnige Toscane.

Feesten zonder eindtijd

“Wij wilden graag een bruiloft waar iedereen kon blijven slapen, zodat niemand rekening hoefde te houden met niet drinken of de volgende dag vroeg op moest. We wilden ook niet dat er een bepaalde eindtijd aan de bruiloft zat. Je ziet weleens dat het feest al afgelopen is, terwijl mensen het nog heel erg naar hun zin hebben. In Nederland zijn de horecaregels veel strenger. Om deze twee redenen zijn we in het buitenland gaan kijken naar trouwlocaties.”

Alles was mogelijk

“Wij wilden dat alle gasten de mogelijkheid hadden om te blijven slapen. Er moest dus genoeg plek zijn voor al onze gasten. Daarnaast wilden we graag een plek zonder directe buren, zodat we de muziek tot laat konden draaien. De eerste keer dat we bij de locatie aankwamen, waren we meteen verkocht. De rust, de uitstraling en het uitzicht. Er werd erg goed met ons mee gedacht en we waren verrast door alle mogelijkheden. Alles wat we
wilden, kon op deze locatie. Het is een erg mooie locatie met een prachtig uitzicht, een mooi zwembad en goede slaapvoorzieningen.”

Een weekend lang vakantie vieren

“De bruiloft was erg bijzonder! We hadden een prachtige ceremonie, het diner was heerlijk en de bloemist had de aankleding erg mooi verzorgd. Het overtrof al onze verwachtingen. Het regelen van de bruiloft moest natuurlijk op afstand en veel contact gaat via de mail, maar we hebben het losgelaten en tegen elkaar gezegd dat het ook niet perfect hoeft. Maar alles was beter en mooier dan we hadden verwacht, oprecht! Onze gasten waren allemaal ontzettend enthousiast over de bruiloft. Ze vonden het vooral zo leuk dat we zowel vrijdag- als zaterdagavond een feest hadden. We waren uiteindelijk een heel weekend met 80 gasten en het voelde voor iedereen als een vakantie. Je beleeft het weekend echt als groep en maakt met elkaar een mooie herinnering.”

Videograaf: Merel Mollema

Onze gasten waren allemaal ontzettend enthousiast over de bruiloft.

Bart & ButchDe bruiloft was erg bijzonder!

De locatie

Podere il Pino

Midden tussen de wijn- en olijfgaarden op de heuvels van Chianti staat deze mooie agriturismo. Podere il Pino bestaat uit appartementen en villa’s, allemaal met een eigen terras.

Bekijk deze locatie

Deel deze real wedding